Yalçın Fırat

Yalçın Fırat

SPORDA YOLDAŞLIK

Sevgili okurlarım, yoldaşlık nedir diye sorarsanız; samimi duygularla ortak bir görüşü benimseyenler demektir.
Yoldaşlık hayatımızın her noktasında önemli bir kavramdır. Spor da bu kavramlardan biridir. Spor çatısı altında yoldaşlık etmek kimlere başarı getirmedi ki!

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe takımlarının tarihlerine bakın tüm başarıları yoldaş duygularıyla hareket eden kişilerin başarısıdır. Kimi duygularla, kimi ekonomi ile yoldaş olarak takımlarını başarıya götürmüştür. İşte bugün tamda şimdi yoldaşlık yapma vaktidir.

Bu memlekete aşk ile bağlı olduğunu söyleyenlerin, hizmet sözü verenlerin, iş adamlarının yoldaşlık etme günü gelmiştir. Bizler Spor tarihimize baktığımızda nice olaylar yaşanmıştır. Bazıları alanlarda bazıları masalarda olmak üzere tüm kirli oyunların şahidi olduk. Bu oyunlar, entrikalar hiç bitmeyecek ama biz mücadele etmeye devam edeceğiz. İlimizi Spor anlamında kalkındırmak için tüm çabayı sarf edeceğiz.

Futbol camiası olarak alt yapıdaki çocuklarımızın geleceği için, takımlarımızın üst liglere tırmanması için herkesin üstüne düşeni yapıp Kâhta 02 Spor kulübüne yoldaşlık yapması lazım.

Bu takım kolay buralara gelmedi ki kolay pes etsin! Mücadele edeceğiz.

Gücü olanlar, bu takım için 3.Ligde neler yapacağını madde madde somut bir şekilde açıklaması lazım. Ortada bir memleket meselesi varsa omuzlar bin olmalı anlayışla hareket etmek lazım. Kahta 02 Sporun ağırlığı tüm halka anlatılması lazım. Güçlü bir yönetim, güçlü bir halk bütünleşmesi ile yollarımızın başarı ile taçlanmaması imkânsızdır. Yoldaşlık edecek olanların birer birer çıkıp konuşma vaktidir.
Evet, beyler herkes üzerine düşeni yaptığına göre sıra sizde.
Musa yıldırım ve yönetimine güç katmamız gerekiyor. Herkes kendini hor görmeyip bu takımın halkın takımı olduğunu unutmamalı.

Yoldaşlar gelin hep beraber bir yoldaşlık yapalım ve aynı masada samimi duygularla konuşalım.
Gün bir olma günüdür.

Kalın sağlıcakla

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum