Yalçın Fırat

Yalçın Fırat

Zafer inananlarındır

Mesele; insanın kendi şahsiyetine başlayan saygıyla başlıyor. İnsanoğlu Maddi olarak ne kadar iyi durumda olursa olsun saygınlığı olmadığı sürece karşılığı olmayan bir hayat yaşayacaktır.

İl bazında başlayacak olursak bu sene Adıyaman 1954 güçlü bir ekonomi gücü olan bir yönetime sahip. Lakin Bu baldaki takımlarımız için geçerli değil. İmamağa Spor kulübü haftalardır çalmadık kapı bırakmadı. Ayakta durmak için elinden geleni yapıyor. Yerli bir kadro ile bala çıkmayı başaran kulüp bu geleceğine devam ettirmek istiyor.

Bu anlamda Kulübe gelecek olan yardımlar çok anlamlı. Gençlerimize sahip çıkmak kötü alışkanlıklardan korumak Sporun içine almak sorumluluk alanları görmek mutluluk verici… Kahta 02 Spor a dönecek olursak şu an Kızılcahamam da moraller yerinde. Önce vekillerimizin sonra Kulüp başkanımızın ziyaretleri takıma farklı bir hava katacaktır.

Pandemiden dolayı zor günler geçiren Adıyaman halkı bu tabloları gördüğünde bir nebze de olsa gülümsüyor. Bazı Siyasi büyüklerimiz, zengin iş adamlarımız, sessiz kalıp; futbolu, gençlerin hevesini ikinci plana atıp köşede olup biteni izlemekle kalıyor. Yıllardır süren ilgisizlik içinde kalan Futbol adına kangreşleşmiş bu yaraya neşter atmak zor değil. Büyük kitlelerin birleştiği spora, futbola yapacağınız katkılar sizleri bir adım hep önde götürecektir. Bunları göz ardı edip ilgisiz kalmanızı sizlere gerçekten yakıştıramıyorum.

Unutmayın Zafer inananlarındır. Önce kendinize sonra halkınıza İnanın ve elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyin.

Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.