Yalçın Fırat

Yalçın Fırat

Kahta02Spor Tarih Yazdı

İlçemizin medarı iftarı Kahta 02 Spor tarihinde ilk defa 3.Lige yükseldi. Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 2.Grupta

Pandemi öncesi sezonun bitmesine 4 hafta kala 55 puan ile ligin zirvesinde yer alan temsilcimiz Liglerin tescil edilmesi ile şampiyon oldu.

Tarihinde hiç 3.Lig görmemiş o kadar il varken ilçemiz müthiş bir özveri ile bu sene BAL ligi 2.grupta şampiyon olarak 3.Lige yükseldi. Dün akşam sokaklar doldu şaştı. Şampiyonluk kutlamaları çok coşkulu geçti.Tüm Kahta halkını tebrik ediyorum .Lige dönersek

Ayrıca Adıyaman 1954 gibi zorlu bir rakibi ikinci sırada bırakarak 55 puan toplayan Kahta 02 Spor BAL Liginin en iyi takımlarından biri oldu.

Bir çok oyuncusu sezonun kadrosuna aday gösterildi. Tabi

Amatörden bugünlere gelmek hiç kolay değildi. Sahipsiz bırakılan kulüp ,ilçe halkın futbola olan ilgisizliği tüm futbolseverleri ve Kahta 02 Spor sevdalılarını üzüyordu.Bu yükü taşımak her babayiğidin harcı değildi.

Evet Kahta 02 Spor Kulüp Başkanı Musa Yıldırım .

Yaptığı nokta transferler yerinde hamleler ile takımı Bal,3.lig değil aslında 2.Lig seviyesine getirdi. Boğazından kesti futbolculardan kesmedi .Yöneticilik ,başkanlık nasıl yapılır?Herkese gösterdi.Tüm sezonu Fair Play içinde devam ettirerek bu işi başardı.

Tebrikler Büyük Başkan

Tebrikler Eğitimci Başkan...

Bu sene Kahta 02 Spor takımının futbolcuları da aynı şekilde müthiş bir çalışkanlıkla yoluna devam ettiler. Her maça dolu dizgin hazırlandılar. Bir kaç maç hariç her zaman takım formu üst seviyedeydi. Teknik Direktör Erhan Koç yönetiminde o kupayı alacaklarına inanmışlardı. Takım kaptanı Serdar Aşuk sahada olmasa bile tribünde takımı Harika ateşliyordu .Tabi en büyük güçleri (Kulüp yönetimi ve  Tejxele taraftar grubu başta olmak üzere )Taraftar ve Kahta halkı idi. Bu yıl ki,esnaf ,taraftar ,genç-çocuk kenetlenmesi takdire şayandı.

Kısacası Kahta büyük bir iş başardı.

Tebrikler Kahta.Bu duyguyu bize yaşattığınız için teşekkür ederiz ....

Yolunuz açık olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.