Kahta02 Spor İrtifa Kaybediyor

Kahta02 Spor İrtifa Kaybediyor

Tarihinde ilk kez profesyonel lige yükselen Kahta 02 Spor üst üste aldığı kötü sonuçlarla irtifa kaybediyor. Takım kısa sürede toparlanmazsa düşme potasına girmesi an meselesi.

Misli.com 3. Lig, 2. Grup’ta mücadele eden Kahta 02 Spor, hem kendi sahasında hem de dış sahada aldığı kötü sonuçlarla irtifa kaybetmeye devam ediyor. Birinci sıradaki Fethiye Spor’a on yedi, beşinci sıradaki yani en sondaki play-off takımı Ceyhan Spor’un da dokuz puan gerisinde kalan Kahta 02 Spor şampiyonluk ve play-offa kalma planı zor görünüyor. Kısa sürede takım toparlanmazsa tehlike çanları çalacak. Çünkü en yakın rakibi arasında sadece üç puan var.

İKİNCİ YARIDA HENÜZ GALİBİYET YOK

Musa Yıldırım Başkanlığı’nda üst üste aldığı şampiyonlukla büyük bir başarı elde eden Kahta 02 Spor, 3. Lig’de eski performansına ulaştığı söylenemez. Ligin ilk yarısını orta sıralarda tamamlayan ve şampiyonluk iddiasında olan takım ikinci yarının ilk dört maçında henüz galibiyete ulaşmadı. Takıma yapılan transferler ise vasat kaldığı görülmektedir.

MUSTAFA CEVİZ BEKLENEN PERFORMANSI HENÜZ GÖSTEREMEDİ

Sezona Erhan Koç yönetiminde büyük hedeflerle başlayan bordo mavili ekip, ligin ilk yarısı bitmeden Erhan Koç’la sözleşmesini feshetmiş; yerine Mustafa Ceviz getirilmişti. Ancak deneyimli teknik adam Mustafa Ceviz yönetimindeki takım hâlâ istenen ve beklenen sonucu vermiş değil. Çünkü futbol otoritelerinde Kahta 02 Spor’un şu andaki durumu ilk yarıdan da kötü.

BU YIL LİGDE KALMASI BAŞARI OLARAK DEĞERLENDİRİLİYOR

Yine futbol otoritelerince yapılan değerlendirmede Kahta 02 Spor’un bu yıl ligde kalması da ilk sene için önemli bir sonuç. Çünkü rakip takımların çoğu yıllardır bu ligde mücadele verirken Kahta 02 Spor’un yaşadığı maddi sorunlar bu sene ve bu lig için başarı olarak değerlendiriliyor. Hâlihazırda tesisi olmayan ve ilçenin takımı olmasına rağmen Adıyaman merkezde otelde konaklayan Kahta 02 Spor’un bu sorunlarla karşılaşması takımın başarısını doğrudan etkiliyor.

TAKIMIMIZIN ESKİ GÜNLERİNE ULAŞMASINI İSTİYORUZ

Takımın üst üste aldığı kötü sonuçlar, takımla beraber taraftarlarda da moral bozukluğu oluşturuyor. Kahtalılar, halkın gönlünde taht kuran Kahta 02 Spor’a güveniyor. Yaşanan sürecin geçici bir dönem olduğunu düşünerek en kısa zamanda takımın toparlanıp eski günlerine ulaşmasını bekliyor.

kahta-02-spor.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.