Bölge Futbolunun Kalbi Yeni Sezonda da TRT Kurdi’de Atacak

Bölge Futbolunun Kalbi Yeni Sezonda da TRT Kurdi’de Atacak

Futbol alt liglerindeki heyecanı yıllardır ekrana getirmesiyle futbolseverlerin takdirini kazanan TRT Kurdi, yeni sezonda da bu heyecanı milyonlara ulaştırmaya devam ediyor.

Maç özetleri ,tartışmalı pozisyonlar ve analizlerin yapılacağı ‘Roja Futbolê’ (Futbol Günü) programı 27 Ağustos Pazar günü saat 23.00’da ekrana gelecek ilk bölümüyle yeni sezona “merhaba” diyecek.

SPORUN GÜNDEMİNİ BELİRLEMEYE DEVAMM EDECEK

TRT Kurdi’nin uzun yıllardır ilgiyle takip edilen, gündem belirleyen ve özellikle de alt liglerin sesi olan spor yayınları yeni sezonda da futbolseverlerin umudu olmaya devam edecek. Alt liglerdeki canlı maç yayınları ve ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu takımlarının ele alınacağı spor programları yine TRT Kurdi ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Maç özetleri ,tartışmalı pozisyonlar ve analizlerin yapılacağı ‘Roja Futbolê’ (Futbol Günü) programı yeni sezonun ilk yayınını 27 Ağustos Pazar günü gerçekleştirecek.

TRT’nin Diyarbakır stüdyolarında yeni bir konsept ve geniş bir içerikle ekrana gelecek programın sunuculuğunu Mehmet Yılmaz Bay, yorumculuğunu ise Nihat Mızrak ve Saffet Azbay yapacak. Saat 23.00’da başlayacak programda maç özetleri ve analizlerin yanı sıra takımlarla ilgili son bilgiler de aktarılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.