İş Adamı Musa Yıldırım’dan Amatör Spora 50 Bin TL Destek

İş Adamı Musa Yıldırım’dan Amatör Spora 50 Bin TL Destek

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren Serbend Yönetim Kurulu Başkanı Musa Yıldırım, Kâhta İdman Yurdu Spor Kulübü’ne 50 bin TL bağışta bulunarak spora ve gençliğe verdiği desteğini sürdürüyor.

Kahta İdman Yurdu Futbol Kulübü, bu yıl üç kategoride (U19, U17 ve U15) Adıyaman ilinin tek profesyonel takımı olan ve TFF 2. Ligde mücadele eden Adıyaman Futbol Kulübü çatısı altında bölgesel gelişim liglerinde mücadele ediyor.

 Daha önce Kahta 02 Spor Kulübü Başkanlığını da yürüten İş Adamı Musa Yıldırım, Kahta gençliğinin daha iyi yerlere gelebilmesi için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğini söyledi.

İş Adamı Musa Yıldırım, “Kahta İdman Yurdu Kulübü’nün hem finansal anlamda hem de organizasyon olarak çok daha güçlü bir konuma gelmesine katkı sunmak lazım.  Çünkü bu tür katık ve destekler, amatör spor kulüplerinin sürdürülebilirliğini artırırken aynı zamanda da ilçedeki genç sporcuların yetişmesine de önemli ölçüde katkıda sağlar. Dolayısıyla ilçemizdeki spor kulüplerimize katkı sunan, emek veren, başkanından, tüm yöneticisine, çaycısından temizlikçisine, malzemecisine ve tabii ki çok kıymetli eğitimcilerine en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetler fedakarlığın odak noktalarıdır. Hepsini yürekten alkışlıyorum.” Şeklinde konuştu.

Kahta İdman Yurdu Kulübü Başkanı Hamza Parlak ise, “Kulübümüzün kısıtlı imkânlarıyla verdiğimiz mücadelede bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan İş Adamı Musa Yıldırım’a hem kulübümüze, hem de Kahta gençliğine verdiği değerden dolayı yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyoruz”  dedi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

musa-yildirim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.