Kahta İdman Yurdu, Bahar Buluşmasını Gerçekleştirdi

Kahta İdman Yurdu, Bahar Buluşmasını Gerçekleştirdi

Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetimi ve sporcuları bir araya gelerek Bahar Buluşmasını gerçekleştirdi.

Genç sporcularla bir araya gelen Kahta ilçe Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, spor faaliyetlerini sürdüren oyunlara başarılar diledi.

Adıyaman bölgesinde U14, U15, U16, U17, U19 ve A Takımı olmak üzere birçok kategoride oyuncularının mücadele ettiğini kaydeden Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ekrem Kılınç, yönetim ve kadromuz tamamen gençlerimize sahiplenen gönüllü hemşerilerimizden oluşuyor.  Gençlerimizin spor faaliyetlerini sürdürmesi, bu aktivitelere katılımını artırmak ve bu faaliyetlerde onları destelemek için çalışıyoruz. Gençlerimizi zararlı aktivitelerden uzaklaştırmak ve bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak için ekiplerimiz hazır bir şekilde beklemektedir. Yaklaşık 120 genç sporcumuz yaşlarına uygun olan takımlarda memleketlerini en güzel şekilde temsil etmek için mücadele ediyor dedi.

Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü’nü yakından takip ettiklerini söyleyen İlçe Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, çocuklarımızın spor aktivitelerini destekleyen gönüllü kulübümüze çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimleri için değerli zamanlarını veriyorlar. Bizlerde bütçemiz dahilinde elimizden gelen her türlü imkanları sağlayacağız kendilerine. Bir aracımızı genç sporcularımız için Kahta İdman Spor Kulübü’nün fotoğrafı olarak giydireceğiz şeklinde konuştu.

Program, Kulüp Başkanı Ekrem Kılınç’ın İlçe Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya takım formasını takdim etmesi ile sona erdi.

35667041-1ce1-44b9-bf27-dfc13b893a2a.jpgbe34874f-6259-413d-ae5d-f9693e7187c1.jpg

f5f05cad-222c-4962-969c-d44a3cb24f04.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.