Kahta 02 Spor şampiyonluk gecesi düzenledi

Kahta 02 Spor şampiyonluk gecesi düzenledi

Sezonu şampiyonluk ile tamamlayıp 3. Lige yükselen Kahta 02 Spor, düzenlediği şampiyonluk gecesi ile 3. Lige yükselişini coşkuyla kutlayarak, takım futbolcularına ve teknik heyete ilçe protokolü tarafından plaketler verildi.

 

Büyük bir başarıya imza atarak ilimizin gururu olan Kahta 02 Spor Kulübünün düzenlediği şampiyonluk gecesine, Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın, Kahta 02 Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldırım, antrenörler ve futbolcular katıldı.

Yemeğin ardından futbolcuların ve teknik kadroda yer alan isimler teker teker okunarak kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür edilerek plaket verildi.

Takımın Tejxele Taraftar Gurubu Başkanı Bilal Yücedil, “Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Esnafı, öğrencisi, memuru, işçisi kısacası tüm Kahta halkı ile kenetlenme oldu. Güzel bir aile olduk. Böyle bir kenetlenme olduktan sonra da zaten başarı da kaçınılmaz oluyor. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür eder 3. Ligde takımımıza başarılar dileriz.” Dedi.

“KAHTA ANLATILDIĞINDA HİKAYE OLUR AMA YAZILDIĞINDA BÜYÜK BİR ROMANDIR”

Takım Kaptanı Serdar Aşuk, “bu akşam şampiyonluk yemeğinde bir araya geldik. Hep beraber bu yola kenetlenerek çıktık. İyi bir aile olarak şampiyonluğu da memleketimize getirdik. Kahta 02 Spor ve Kahta ilçesi anlatıldığında hikaye olur ama yazıldığında büyük bir romandır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah seneye darısı 2. Lig olur.” Diye konuştu.

kahta-02-spor-2.jpeg

“EN KISA SÜREDE KULÜBÜMÜZÜ OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GÖTÜRECEĞİZ”

Kahta 02 Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldırım, “Bugün en sevinçli günümüzdür. Bizler, Kahta halkı olarak bu işe inandık. Süper amatörde aldığımız takımı büyük bir heyecanla Bala taşıdık. Bal’da çok güzel bir ekibimiz oldu. Kahta halkının bütün dinamikleri ile bir araya geldik ve ilk gün itibariyle şampiyonluğa inanmıştık. Ve bugün Kahta 02 Spor kulübü şampiyon olarak ilan edildi. Mutluluğumuzu kelimelerle tarif etmek bile mümkün değildir. Biz en kısa sürede kulübümüzü olağanüstü kongreye götüreceğiz. Biz ilk gün söyledik. Kahta 02 Spor kulübü hiçbir şahsın hiçbir siyasinin malı değildir. Benim şahsıma ait değildir. Çünkü bu takım, Kahta halkının takımıdır. Bundan dolayı biz inanıyoruz ki takımımıza yeni başkan yeni yönetim yeni bir vizyonla takımımızı 3. Ligde de 1 yıllığına misafir tutarak 2. Lige taşımak için ben de bir Kahta halkının ferdi olarak takımın arkasında duracağım. Gerekli desteği de vereceğim. Emeği geçen teknik heyetimize, futbolcularımıza, takım doktorundan malzemecisine kadar ve Kahta'nın bütün dinamiklerine teker teker teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizindir.” Şeklinde konuştu.

kahta-02-spor-3.jpg

“KAHTA TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER”

Futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini tebrik eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Ben burada öncelikle futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini tebrik ediyorum. Başta Kahta 02 Spor’un Başkanı Musa Yıldırım’a, tüm yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Gerçekten Adıyaman genelinde güzel bir duruş sergilediler. Kahta tarihinde bir ilki gerçekleştirdiler. Bu anlamda Adıyaman'ı temsil edeceklerine inanıyorum. Her ne kadar Kahta 02 Spor diye gözüküyorsa da Adıyaman'ın bir takımıdır. Gönül istiyor ki Adıyaman ilçeleri ile birlikte bu takıma sahip çıksın” diye konuştu

Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan ise, yaptığı açıklamada, 3. Lige yükselen Kahta 02 Spor’un şampiyon olmasında Kahtalıların emeğinin büyük olduğunu ifade ederek, başarılarının devamını diledi.

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.