Kahta 02 Spor, Genel Kurul Seçimine Gidiyor

Kahta 02 Spor, Genel Kurul Seçimine Gidiyor

Bölgesel Amatör Ligini birincilikle tamamlayarak 3. Lig’e çıkmaya hak kazanan Kahta 02 Spor Kulüp Yönetimi olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.

Kahtalılara ilk defa profesyonel ligde oynama onurunu yaşatan Kahta 02 Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“2019-2020 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak tarihinde ilk kez profesyonel lig heyecanını Kâhta'ya el birliği ile yaşattık. Bu gurur verici sonucu bütün Kâhta 02 Spor taraftarlarına armağan ediyoruz.

Yola ilk çıktığımızda temel hedefimiz takımımızın profesyonel lig hayalini gerçekleştirmek olduğunu ilk genel kurulumuzda Başkan Musa Yıldırım öncülüğünde deklare ettik.  Dalga dalga büyüyen desteklerinizle önce BAL Ligi’ne, sonra da 3. lige yükseldik. Başarımız asla bireysel değil, kolektif hareketin bir tezahürüdür. Bu inançla hareket ettikçe 3.ligde de üstün başarılar yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz. Kulübü her kim ya da kimler yönetir ve yönetecekse bu inanca sahip oldukça önümüzde aşamayacağımız engel yoktur.

Bu kapsamda yönetim kurulumuz 08.07.2020, Çarşamba günü oy birliği ile aldığı karar gereği olağanüstü genel kurul seçim kararı alarak yeni bir heyecanı, yeni bir motivasyonu takıma kazandırmak istiyoruz. İleriki günlerde açıklayacağımız seçim tarihi ile ilgili tüm kamuoyunu bilgilendireceğimizi belirtiyor, şampiyonluğumuzu tekrar şehrimize armağan ediyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.