Yalçın Fırat

Yalçın Fırat

İcraata Dökülmeyen Sözlere İnancımız Kalmamıştır

Bölgesel Amatör Ligi 2.Grupta şampiyon olarak 3.Lige çıkan takımımız Kahta 02 Spor kongre kararı almıştı.

Kongre kararı verildikten sonra hem kulüp hem de taraftar grupları destek istedi. Anladığım kadarıyla kenetlenme çağrıları henüz karşılık bulmuş değil. Güçlü adaylar beklediğimiz kongrenin uzaması bundan kaynaklanıyor olabilir. Kahta 02 Spor Kulüp Başkanı Musa Yıldırım yaptığı son açıklamada siyasi, bürokrasi, esnaf ve halka yine çağrıda bulunmuştu.

Peki, bu çağrılar neden karşılık bulmuyor?

İlimizi 3.Ligde temsil edecek olan olan Kahta 02 Spor için ilçeler dahil olmak üzere bir masada toplanıp Cçocuklarımızın, memleketimizin tanıtımı için uğraşmamız lazım iken sağır ve dilsiz olmuş herkes. Kulübümüzün şu an transferleri bitirip kamp için hazırlık yapması gerekiyor ama  kongre ye daha gidemedik.
2019-2020 sezonunda Futbol coşkusunu en iyi şekilde yaşayan halkımız 3.Lig için Kahta 02 Sporumuzdan atılacak adımları takip ediyor. Şu an kulübümüz 3.Lig için yol haritasını nasıl belirlemiş merak ediyor ve şu soruları da yetkililere sormak istiyorum;

1)Kahta 02 Spor kulübü için belediyemiz ve vekillerimiz 3.lig için ne kadar destek verecekler?

2)Adıyaman ilinin önde gelen iş adamları kulübe maddi olarak herhangi bir katkıda bulunmayı düşünüyorlar mı?

4)Kahta 02 Sporun tesis, stat gibi sorunlarının çözülmesi için neler yapılıyor?

Gücü olanın sessiz kalıp bu takımı desteksiz bırakması içler acısı. Gün geçtikçe kan kaybediyoruz. Ayrıca Sene başından beri ortak paydamız dediğimiz Kahta 02 Spora ilgisiz tüm iş adamları bilsinler ki; bu memleket bir fidan dikeni unutmadığı gibi yeşeren fidanı kurutanı da unutmaz. Sağda solda biz kulübün arkasındayız demekle icraat yapılmıyor. Lütfen tavsiyelerimize çocuklarımız için kulak verin!

Birlik ve beraberlik içinde yaptığımız başarılı işleri daha da güçlendirip hedefimiz 2.Lig olmalı. Kısır tartışmalara yol açmadan el ele verip bu takımı üst liglere taşımalıyız.
Futbol kültürünün geliştiği şirin ilçemizde ki başarıyı Türkiye geneline yaymalıyız. Alt yapı çalışmalarına hız vermeliyiz. Ben Benim diyenler kim varsa ortaya çıkıp elini taşın altına koyması lazım. Özetle diyeceğim şu ki; Biz beraber güzeliz.

Tüm Adıyamanı ve ilçelerimizi Kahta 02 Spor etrafında bütünleşmeye çağırıyorum. Dünyanın en çok ilgi duyduğu futbolu ilimizde daha canlı bir şekilde yaşatmamız lazım.

Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.