Yalçın Fırat

Yalçın Fırat

İçerde Aynı 11, Dışarda aynı 11 Yok mu B planımız?

Öncelikle tesis konusuna değinmek istiyorum. Bu tür sorunlar belli ki futbolcuları etkilemiş. Sorunların çözüm noktası nerden geçiyorsa güçlü bir birliktelikle üstüne gitmemiz lazım.

Maça geçersek; B planı bir forvet çıkarıp bir forvet almak değildir. Maç başlamadan, tahmin ettiğim gibi orta saha topa sahip olmayı başaramadı, atakları karşılamakta zorluk çektik. Orta saha geçişlerinde sorun yaşıyoruz ve buna da stoperlerin pozisyon okuma eksikliği eklenince yenildik. Bazen kaybederek çok şey kazanırsın. Teknik heyet Bu maçı tekrar tekrar izlemeli. Kırmızı çizgimiz şu olmalı; top bizde kalmalı. Defans hattının uyum sürecini bir an önce atlaması lazım. Teknik direktör Erhan Koç kesinlikle ama kesinlikle bir B planı hazırlamalı. İleri hattımız bireysel olarak maçları kurtarma telaşında. Tüm sorumluluk onlarda imiş gibi davranıyorlar. Takım oyunu bir bütündür. Oyuncuların omuzlarındaki yükler hafifletilmeli. Teknik heyet çok çalışmalı.

Haftaya çok zor bir maç oynayacağız; Nazilli ile. Bu ligin en güçlü ekiplerinden biri. Güzel bir oyunla galibiyet ile ayrılmak dileğiyle.

Şimdiden vurduğun gol olsun Kahta 02 Spor...

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.