Yalçın Fırat

Yalçın Fırat

Evet Beyler Sahne Sizin!

Kahta 02 Spor süper amatörden üçüncü lige yükselirken yazılı mülakatla yükselmedi beyler!

Bu takım başkanı, yönetimi, taraftarı ve halkı ile bir olup tek bilek inanarak geldi. Bu takım her maç müthiş bir özveri ile top oynayarak geldi. Tabi bir yandan da Futbolu oynarken oynatan en büyük güç elbet ki ekonomiydi.

Kulüp Başkanı Sayın Musa Yıldırım’ın maddi manevi gözünü kırpmadan harcadığı paralar ve katkı yapmaları için çaldığı kapılar sayısızdır. İşin ahlaki boyutuna verdiği değer ile kutuplaştırmadan Bölgesel Amatör ligde; ilçemiz ve ilimiz adına edep ile bizi temsil etti. Yaptığı doğru işlerle Bal da şampiyon oldu.
                                       indir.jpg

3.Lig, şehrimizin tanıtımı için üst seviye olan bir lig. Daha çok destek ve sahiplenme gerektirir. Her yazımda yazdığım sahiplenme ile ilgili belli ki kimse mesajları üstüne almamış. Tarihe isminizi altın harflerle yazmak varken neden tarih olmayı seçiyorsunuz. Bu sessizlik halkımıza, gençlerimize, geleceğimize katkı sunmaz ve sizlere saygı kaybettirir. Siz eğer elinizi taşın altına koymaya kararlı olsaydınız Başkan Musa Yıldırım emin olun istifa etmezdi. Bu kadar güzel başarılara imza atığımız sezon sonucunda bu tür bir durumla karşılaşmak gerçekten üzücü.

Kahta 02 Spor u bu saatten sonra sahipsiz bırakmak yüzlerce insanın kalbini kırmak demek. Yazımın başında dediğim gibi sahne Kahta 02 Spor için kimler devreye girecekse onlarındır.

Musa Başkanı yalnız bırakmayıp destek çıkarak devam ettirecek güçler muhakkak devreye girmelidir.

Bu kadar emeğin heba olmaması için hedef 2.Lig diyen Musa Başkanın hedefe doğru inançlı bir şekilde yürümesi için bir arada Musa başkanın yanında maddi-manevi bulunmamız lazım. Biz bir bütün olduk mu halkın takımı Kahta 02 Sporun Musa Yıldırım başkanlığında neleri başarabileceğini biliyoruz. İlçemizde Eğitimci kişiliğiyle futbol kültürüne yine büyük katkılar sunacağından hiç şüphem yok.

Musa Başkanın istifa sebepleri nelerden kaynaklanıyorsa çözülmelidir. Tüm zorluklar ortadan kaldırılmalıdır. Bu işi kim çözer kim hal eder bilmiyorum ama unutmasınlar ki halk Musa Yıldırım Başkan ile bütünleşmiş gelecek adına umutlanmıştır.

Bu umudu kırmak herkese zarar verecektir.

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.