Yalçın Fırat

Yalçın Fırat

BAŞKAN DEVAM ETMELİ

Sevgili okurlarım,

Tarihinde ilk defa profesyonel lige çıkan Kahta 02 Spor bize büyük bir mutluluk yaşattı.

Özellikle Covid-19 salgının verdiği moral bozukluğu Kahta 02 Sporumuzun bu büyük başarısı ile biraz yerine geldi. Bize bu güzel duyguları yaşattıkları için emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.

my.jpg
Şampiyonluğun ardından Kahta 02 Spor Yönetiminden Kongre kararı geldi. Aslında seçimler yenilenmek ve motivasyon açısından önemlidir. Kahta 02 Sporun değerli Kulüp Başkanı Musa Yıldırım ın “bu takım benim değil halkındır “demesi gerçekten takdire şayandır. Bu sözle seçimler için herkese açık kapı bırakmış ve kim başkan olursa da sonuna kadar destek çıkacağını iletmiştir. Halkın takımı Kahta 02 Spor müthiş bir ruh kazanmış vaziyette. Şahsım adına Musa Başkanın bu görevi bırakması için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Çok zor şartlar altında 3.Lige çıkan bu takımda yöneticilik konusunda çok başarılı işlere imza attı. Bu tecrübeyle devam etmesi yönündeyim.

Tabi öncelik Musa Başkanın şahsi düşüncesi olduğu gibi biraz da iş İlimizin büyüklerine kalıyor. Bu işin ehli Musa Yıldırım Başkan ise ve halk kalmasını istiyorsa bunu ilin ileri gelenlerinin görmesi lazım. Kahta 02 Spor ilimizi 3.Ligde temsil edecek tek takım. Hem şehir -hem ilçeler,  Bu takım için ne yapılmalı konusunda, tüm ilin ileri gelenleri bir masada toplanmalı. Vali, emniyet müdürü, Kaymakam, belediyeler, Vekillerimiz, STK’lar v.s elini taşın altına koymalı. Birlik ve beraberlik içerisinde ve bu saydığımız değerli şahsiyetler Musa Başkanın yanında durursa Musa Başkan da kırmayıp devam edecektir.

Musa Yıldırım büyük bir değerdir. Onun yöneticiliği, eğitimci kişiliği ile daha çok uzun yollarımız olacak inşallah.

Kongre seçimleri Musa Başkanın devam etmesi yönünde sonuçlanıp hepimiz arkasında durmalıyız.

Futbol bir şehrin kalkınması için önemli bir araçtır. Bir yerde başarı varsa doğru iş yapılmıştır. Bu doğru yapılan işlerin üstüne gitmemiz lazım. Sürecin zorluğu büyüktü ama Kahta 02 Spor üstesinden geldi.

Kahta 02 Sporumuz için hayırlısını diler, hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.