Yalçın Fırat

Yalçın Fırat

3.Lig İçin Kenetlenmeliyiz

Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış olan futbol heyecanı bu yıl ilimizde üst seviyede yaşandı. Kahta 02 Spor un BAL liginde gösterdiği performans ve Kulüp başkanı Musa Yıldırım başta olmak üzere, taraftar gruplarının halkın bu takıma sahip çıkmasıyla olağanüstü görüntüler ortaya çıktı.

Sezon başında yapılan nokta transferler, yerinde hamleler. Bizi 3.Ligin kapısına getirdi. Bu başarılar hedefleri ister istemez büyüttü. Beklentiler daha da yükseldi. Bununla birlikte Kahta 02 Spor bir çok konuyu da gündeme getirdi.

  • Saha
  • Tesis
  • Altyapı
  • İlçemize olan sorumluluklarımız
  • Başarılı oldular mı? Oldular.

Geleceğimiz için vazgeçilmez olan futbol kültürünü tekrar ilçemize kazandırdılar. Bu kültürü yaşatmak ve üst seviyelere yükseltmek de artık hepimizin görevi. Kulüp yalnız bırakılmamalı.

3.Lige doğru giderken hepimiz bu memleketin geleceği için sorumluluk almalıyız. Dünya yeni bir düzene geçiyor ve bu düzende üreten kazanacak. Üretmenin formülü çalışmaktan geçer. Çok çalışmalıyız ve birlik-beraberlik içinde kenetlenerek bir masada toplanmalıyız. Bu masada tüm siyasi ve bürokrasi başta olmak üzere mesele sadece memleket in geleceği olmalı. Kahta 02 Spor sadece ilçemizi değil ilimizi de temsil edecek.

Bu anlamda ilimizin büyüklerine de buradan seslenmek istiyorum. Ayrım yapmadan kulüplerimize sahip çıkalım. Adıyaman ı en güzel şekilde temsil eden ve edeceğine inandığımız Kahta 02 Spor tüm destekleri hak ediyor. Kenetlenin ve ileriye doğru yürüyelim. Tek hedefimiz 3.Lig de Başarılı bir Kahta 02 Spor izlettirmek olmalı.

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum.

Kahta Ajans

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.