Yalçın Fırat

Yalçın Fırat

3.Lig 2. Gruptayız

Kâhta 02 Spor 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek. Grup belli olduktan sonra rakiplerimize bir göz atalım dedik .  Yaptığım analizleri sizle paylaşmadan önce şunları söylemek isterim.

Bence Grubumuz dengeli bir grup. Kâhta 02 Spor mevki ve kalite konusunda iyi bir stoper, forvet, sağ bek transferi gelirse kafaya oynayabilir. Rakiplerimizin ise göze çarpanları Kısaca özet geçeyim;

*Kütahyaspor il takımı. Destek olarak kulüp baya avantajlı. Önemli transfer yaptılar. En dikkat çekeni Forvet Onur garip transferi çok ses getirdi. Ligi zorlayacak bir ekip kurdular.

*Darıca Gençlerbirliği;Tranfer yasağı olan Darıca hoca olarak A Spor kanalının yorumculuğunu yapmış Ender Alkan ile anlatılar .Takımlarını bozmadılar. Her zaman iddialı bir takım olmuştur darıca. Dikkat etmek gerekir.

*Fethiyespor ; Alt yapıl olarak ta sağlam bir kulüp parolası ile yönetilen Fethiye direkt kafaya oynayacak bir takım.Hazır ve bir o kadarda Kulüp olarak sorunları bulunmayan bir kulüp.

*Nazilli Belediyespor: Teknik Direktör Mehmet Sermet grup çekimleri sonrası oldukça iddialı konuştu. Liderliğe oynayacaklarını söyleyen hoca Çok istediği 10 numara transferi Ali şefikoğluyu renklerine bağladılar .

*Mardin Fosfat Spor: Daha önce Başak Spor olarak bilinen kulüp renk ve isim değişikliğine gittiler. Halk ve taraftar transferde oyuncu seçimlerine biraz tepkili. Hocaları Cevdet Uzunköprü çok tecrübeli ve daha önce ziraat kupasında yenildiğimiz Mardin Fosfat Spor bu sene yine kovalayacaktır yarışı.

Evet sevgili okurlar elbet ki her takıö önemlidir. Karaman Bld, Ağrı 1970,Yozgat, Halide Edip Adıvar, Tepecik, Yomra hepsi önemli. Ama yorumladığım takımlar göze çarpan takımlar. Fikstür çekiminde ilk rakibimizi yine yorumlamak üzere tekrar sizlerle olacağım.

3.Ligde Kâhta 02 Spor'a başarılar diliyor kalın sağlıcakla...

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.