Ramazan Hoca'nın Katilinin İfadesine Ulaşıldı

Ramazan Hoca'nın Katilinin İfadesine Ulaşıldı

Ramazan Hoca olarak da bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te çay ocağında katledilmişti. Katil Erkan B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erkan B.'nin savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.

Ramazan Hoca olarak da bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te çay ocağında katledilmişti. Katil Erkan B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erkan B.'nin savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Babasının dükkanında çalışarak geçimini sağladığını belirten şüpheli, "Ramazan Pişkin'i tanımıyorum. Ben kendisini Afgan uyruklu Saboor Muradı adlı kişi zannettim. Saboor isimli kişi ile babamın yanında çalıştığı için tanıştım. Kendisi beni evine davet ederdi. Sigara içtiğimi bildiği için bana uyuşturucu hap ve Afgan macunu olarak bilinen maddelerden veriyorlardı. Ben kendimi kaybediyordum. Bu kişiler tarafından 2017-2021 tarihleri arasında cinsel istismara da uğradım. Bu istismara ilişkin herhangi bir şikayetim bulunmamaktadır. Sadece aileme anlattım" dedi.

"KARIN BÖLGESİNE 2-3 DEFA SAPLADIM"

Erkan B., "Olay tarihinde de Ramazan Pişkin'in Saboor Muradı olduğunu bilerek yaralamak amacıyla gittim. Ben gittiğimde kendisine önce taş attım. Taş isabet etmeyince kendisi taşı alarak bana karşılık verdi. Ben de olayın heyecanıyla üzerimdeki bıçağı çıkararak karın bölgesine 2-3 defa sapladım. Daha sonrasına bağrışma seslerini duyunca olay yerinden kaçarak uzaklaştım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.