Öğretim Görevlisi Mehmet Çelikyay’ın “Diksiyon, Beden Dili Ve Hitabet” Kitabı Çıktı

Öğretim Görevlisi Mehmet Çelikyay’ın “Diksiyon, Beden Dili Ve Hitabet” Kitabı Çıktı

TRT televizyon ve Radyo kanallarında siyaset, dış politika, ekonomi ve sinema alanında programlar sunan Öğretim Görevlisi Mehmet Çelikyay’ın “Güçlü İletişimin Sırları/ Diksiyon, Beden Dili ve Hitabet” kitabı çıktı.

TRT televizyon ve Radyo kanallarında siyaset, dış politika, ekonomi ve sinema alanında programlar sunan Öğretim Görevlisi Mehmet Çelikyay’ın “Güçlü İletişimin Sırları/ Diksiyon, Beden Dili ve Hitabet” kitabı çıktı.2021 yılında Türkiye Kristal Küre Ödülleri tarafından halk oylamasıyla “Yılın En İyi Radyo Programcısı” ödülünü alan Spiker Mehmet Çelikyay, birçok üniversite ve kurumda Diksiyon, Beden Dili ve Hitabet seminerleri verdi. Halen Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesinde Sunuculuk ve Spikerlik dersleri vermektedir.

Yüksek iletişim becerisine sahip insanların işinde ve sosyal ilişkilerinde çok daha başarılı ve mutlu olduğunu belirten Spiker Mehmet Çelikyay, kitabı ile ilgili şu ifadelere yer verdi.

mehmet-celikyay-2-001.jpg

“Diksiyon Beden Dili ve Hitabet, özgüvenli duruşu yansıtan ve hissettiren üçlü özel mekanizmanın parçalarındandır. Hangi mesleği icra ediyor olursanız olun iş, sosyal çevre hatta ailenizle iletiminizde etkili olacak, sizi daha güvenli hissettirecek ve bunu yansıtmanıza yardımcı olacak güçlü iletişim sırlarını kitabımda bulabilirsiniz. Diksiyon, bir insanın kendini ifade etme biçimi o kişi ile ilgili en büyük bilgiyi bize verir. Dili doğru ve etkili konuşmak da bunun en önemli kısmıdır. Diksiyon tüm bunların bütünüdür. Günümüz biliyorsunuz ki iletişim çağı. Bu yüzden hemen her işte insanlarla etkileşim halindeyiz. Yüksek iletişim becerisine sahip insanların işinde ve sosyal ilişkilerinde çok daha başarılı ve mutlu olduğunu gözlemlersiniz. Bu kitap, hangi mesleği icra ediyor olursanız olun iş, sosyal çevre hatta ailenizle iletişimde etkili olacak, sizi daha öz güvenli hissettirecek ve bunu yansıtmanıza yardımcı olacak güçlü iletişim sırlarını paylaşıyor.”

Haber: Hüseyin Türkoğlu

mehmet-celikyay-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.