Mhp’li Tabaroğulları, "eğitime Sınırsız Destek Vereceğiz”

Mhp’li Tabaroğulları, "eğitime Sınırsız Destek Vereceğiz”

Hekimhan ilçesinde Cumhur İttifakının MHP'li adayı Memet Tabaroğulları, 31 Mart yerel seçimlerinde Hekimhan'ın alacağı kararla geleceğine yön vereceğini...

Hekimhan ilçesinde Cumhur İttifakının MHP'li adayı Memet Tabaroğulları, 31 Mart yerel seçimlerinde Hekimhan'ın alacağı kararla geleceğine yön vereceğini ifade ederek, "Ayırmadan, ayrışmadan canla başla hizmet edeceğiz. Hekimhan'da eğitime sınırsız destek vereceğiz" dedi.

Hekimhan ilçesini diğer ilçelerden ayıran en önemli özelliğinin eğitim konusundaki hassasiyeti ve okuma yazma oranının yüksekliği olduğuna dikkat çeken MHP'li Tabaroğulları, Hekimhan Eğitim Vakfı'nı kuracaklarını belirterek, "Eğitim konusu Hekimhan için çok önemli. Biz eğitim konusunda sınırsız ve tam destek vereceğiz. İlçede sınavlara hazırlık merkezi kuracağız. Üniversite kazanan ve okuyan öğrencilerimize herhangi bir şart ortaya koymaksızın burs vereceğiz. Bu ülke ve Hekimhan'ımız okumuş insanlarımızın omuzlarında büyüyecek çağdaş ve modern yaşama kavuşacaktır. Bugün Hekimhan ilçemiz bu konuda çok önemli bir potansiyele sahiptir. Hekimhan'nın yetiştirdiği birçok insanımız devletin en önemli makamlarında görev almaktadır. Bu bizim gururumuzdur" ifadelerine yer verdi.

"İnsanların mutlu yaşayacağı Hekimhan"

Cumhur İttifakının MHP'li Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları, Hekimhan'ın hak ettiği hizmetleri alacağını ve insanların mutlu yaşadığı bir Hekimhan'ı inşa edeceklerini vurguladı.

Malatya'nın geleceği umutla bakan ve gelişim sürecini "il olma hedefi ile şekillendirmeyi arzulayan Hekimhan'da önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Tabaroğulları, "Hekimhan'a ayırmadan ayrışmadan canla başla hizmet edeceğiz. Önemli projeleri hayata geçirip 100 bin nüfusa göre Hekimhan'ı planlayacağız. İnsanların mutlu yaşayacağı bir Hekimhan'ı inşa edeceğiz" diye konuştu.

MHP'li Tabaroğulları, hafta sonunda da ilçe merkezinde esnaflarla biraya gelirken, Kurşunlu'da coşkulu ve kalabalık toplantılar gerçekleştirdi.

Mhp’li Tabaroğulları, "eğitime Sınırsız Destek Vereceğiz”

Mhp’li Tabaroğulları, "eğitime Sınırsız Destek Vereceğiz”

Mhp’li Tabaroğulları, "eğitime Sınırsız Destek Vereceğiz”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.