Kyndryl IBM’den Ayrılma Sürecini Tamamladı

Kyndryl IBM’den Ayrılma Sürecini Tamamladı

NYSE’de, bağımsız BT altyapısı sağlayıcısı olarak işlem görmeye başladı. Kyndryl bugün, daha önce ilan etmiş olduğu şekilde IBM’den (NYSE: IBM) ayrılma sürecini tamamladığını, “KD” borsa simgesi altında bağımsız bir şirket olarak New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başladığını duyurdu ve borsa’daki Açılış Zili’ni çalarak bağımsız, halka açık bir şirket haline gelmeyi kutladı. Kyndryl’ın kurul [...]

NYSE’de, bağımsız BT altyapısı sağlayıcısı olarak işlem görmeye başladı.

Kyndryl bugün, daha önce ilan etmiş olduğu şekilde IBM’den (NYSE: IBM) ayrılma sürecini tamamladığını, “KD” borsa simgesi altında bağımsız bir şirket olarak New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başladığını duyurdu ve borsa’daki Açılış Zili’ni çalarak bağımsız, halka açık bir şirket haline gelmeyi kutladı.

Kyndryl’ın kurul başkanı ve CEO’su Martin Schroeter, “Kyndryl’ın bugün 90.000 kişilik en iyi ve en zeki profesyonellerden oluşan kadrosu, güçlü bir bilanço ve büyümeye giden açık bir yol ile bağımsız bir şirket olduğunu duyurmaktan mutluyuz,” yorumunu yaptı. “Dijital dönüşüm hizmetleri konusunda büyük ve gittikçe artan bir ihtiyaç söz konusu ve misyon açısından önemli bilgi sistemlerini yaratma, yönetme ve modernleştirme alanındaki rakipsiz global uzmanlığımız, 2024 yılına dek 500 milyar $’dan daha fazla büyüme yaşayacak bir piyasada iyi konumlanmış olmamızı sağlıyor. Müşterilerimiz ve dünya için ilerlemenin kalbinde yer alan daha çevik ve hızlı bir şirket olarak önümüzdeki yolculuğu iple çekiyoruz.”

Kyndryl, gelişim, güvenlik ve operasyonları entegre eden farklılaşmış yaklaşımıyla, dünyanın en büyük BT altyapı sağlayıcısı konumunda. Kyndryl’ın dünya çapındaki 90.000 profesyoneli, Fortune 100 şirketlerinin %75’i ve lider konumdaki finansal hizmetler, telekomünikasyon, perakende, hava yolları ve otomotiv şirketleri dahil, 4.000’den fazla global müşteriye dünya standartlarında danışmanlık, uygulama ve yönetilen hizmetler sunmaktadır.

90 Bin Çalışan

Kyndryl bağımsız hayatına sağlam bir finansal pozisyon, 19 milyar $’lık yıllık gelir, yatırım derecesinde kredi notları ve yıllık ödeme biçiminde gelir kaynakları sağlayan uzun dönemli müşteri ilişkileri ile başlıyor. Kyndryl deneyimli bir yönetim ekibi ve teknoloji, finansal hizmetler, hükümet ilişkileri ve akademi alanında farklı bakış açısı ve deneyimlere sahip 10 liderden oluşan Yönetim Kurulu tarafından yönetiliyor. Kyndryl hisseleri, sahip olunan her beş IBM hissesine karşılık bir Kyndryl hissesi alan IBM hissedarlarına 3 Kasım akşamı dağıtıldı. IBM bu dağıtımın ardından, Kyndryl’in %19,9’luk öz sermaye mülkiyetini elinde tuttu. Kyndryl (NYSE: KD) dünyanın her gün ihtiyaç duyduğu karmaşık, kritik öneme sahip bilgi sistemlerini tasarlar, inşa eder, yönetir ve modernize eder. Kyndryl’in yaklaşık 90.000 çalışanı, dünyanın her yanından 60’tan fazla ülkede müşterilerine hizmet vermektedir. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.