KızlarSoruyor Black Friday Yarışının Kazananını Açıklıyor!

KızlarSoruyor Black Friday Yarışının Kazananını Açıklıyor!

KızlarSoruyor Black Friday Yarışının Kazananını Açıklıyor! Alışveriş severler için yılın en çok beklenen günleri kapıdayken KizlarSoruyor topluluğu Kara Cuma anketleri ile topluluğun nabzını yokladı! Kadın, erkek tüm ziyaretçilerin hayata dair hemen her konuda birbirlerine yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği sosyal etkileşim ve topluluk platformu KizlarSoruyor topluluğunda 5000’den fazla kişinin oy kullandığı [...]

KızlarSoruyor Black Friday Yarışının Kazananını Açıklıyor! Alışveriş severler için yılın en çok beklenen günleri kapıdayken KizlarSoruyor topluluğu Kara Cuma anketleri ile topluluğun nabzını yokladı!

Kadın, erkek tüm ziyaretçilerin hayata dair hemen her konuda birbirlerine yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği sosyal etkileşim ve topluluk platformu KizlarSoruyor topluluğunda 5000’den fazla kişinin oy kullandığı alışveriş alışkanlıklarının sorgulandığı anket sonuçlarına göre bu yıl da online alışveriş offline’ı geçti. 

Black Friday’de ‘Bilgisayar başında nöbet tutarım, online alışveriş yaparım.’ diyenlerin oy oranı %60 iken, ‘Mağaza mağaza gezerim, görerek alırım.’ diyenlerin oranı %40’da kaldı. Kullanıcıların %31’i online alış verişi sevme sebebini zaman tasarrufu sağlamasına bağladı. 

E ticarette en çok tercih edilen internet sitesi bu yıl da Trendyol oldu! 

Ankete katılanların %61’i alışveriş için Trendyol’u tercih ederken, onu takip eden HepsiBurada sitesi %16 oy oranında kaldı!  Kullanıcıların Black Friday’de %31 oy oranıyla en çok giyim indirimlerini bekliyor. Kadınların %39’u giyim, erkeklerin %33’ü elektronik indirimlerini beklediğini belirtti. Her ne kadar indirimler beklense de bu dönemde yapılan indirimlerin kullanıcı tarafında güvenilirliği fazla değil! Ankete katılanları %42’si bu dönemde yapılan indirimleri dürüst bulmuyorken bu dönemde markalar gerçekten indirim yapıyor diyenlerin oranı %29’da kaldı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.