Mustafa İşeri

Mustafa İşeri

Bir Haber Sitesinden Daha Fazlası

Değerli okuyucularımız;

Gelişmiş batı ülkelerinde, ileri demokrasinin oluşumunda en güçlü sacayağı basındır. Biz Kâhta Ajans haber sitesi olarak bu düşünce ve sorumluluklarla işe koyulduk. İleri demokrasinin temel taşını oluşturan adalet, fikir ve inanç özgürlüğü en güçlü alanlardır.

Ülkemiz ve yaşadığımız bölgede, toplumsal olarak adalet, fikir ve inanç özgürlüğünün tesisi için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Zira adalet, fikir ve inanç özgürlüğü gibi kavramlar bizim vazgeçilmez düsturumuzdur. 

Kâhta Ajans ailesi olarak icra edeceğimiz basın faaliyetlerini, basının evrensel etik ilkelerine bağlı kalarak, hukuk ve anayasanın kuralları çerçevesinde sürdüreceğimizin teminatını veriyoruz.

“HER RENGİN, İNANCIN VE IRKIN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ”

Bütün bunları neden yazıyoruz? Çünkü bu topraklarda beraber yaşadığımız, havasını beraber teneffüs ettiğimiz her rengin, inancın ve ırkın ne kadar değerli olduğunun bilincindeyiz. Bu inanç ve gaye ile toplumun menfaatini ve terakkisini bütün kişisel menfaat ve çıkarlara basını alet etmeyeceğimizin sözünü veriyoruz.

Kıymetli okurlarımız;

Yerel basın sizin adınıza gören bir göz ve işiten bir kulak düsturuyla hareket eden önemli bir güç olduğu hepinizin malumudur. Teknolojinin hızla ilerlemesi, sosyal medyanın toplumları doğrudan etki eden bir güç haline gelmesi, halkın doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğü açısından son derece önemlidir. Ancak çok iyi bilinmelidir ki, ulusal basını besleyen en önemli unsurun yerel medya olduğu gerçeğidir.

“YÖNLENEN DEĞİL, YÖNLENDİREN ANLAYIŞ”

İşte tam bu gerçekle hareket ederek yeni bir ses ve yeni bir solukla Kâhta’da tarafsız ve yönlenen değil, yönlendiren anlayışla ‘Kâhta Ajans’ haber sitesini hizmetinize sunuyoruz. Kâhta Ajans, yerel medyanın etik ve ilkesel tüm değerlerini gözeterek ‘Bir haber sitesinden daha fazlası’ sloganıyla hareket edecek, hepimizin ve hepinizin haber sitesi olacaktır. İlçenin, bölgenin ve hatta Türkiye’nin çözüm bekleyen bütün konularına gücü nispetinde el atarak, herkesin sesi ve herkese açılan bir pencere olmayı gaye edinecektir.

Kâhta Ajans, ilkesinden ve değerlerinden asla taviz vermeden güçlü ve donanımlı kadrosu ile Kâhta’da başarılamayanı başarmayı hedeflemektedir.

Gerek köşe yazarları ve gerekse siyasi, politik, bürokratik, sanat, spor, kültür ve yerelle ilgili tüm meselelere yaklaşımı ile Kâhta’da gazeteciliğin tüm köşe taşlarını doldurmayı hedefliyoruz. Haber sitemiz güncel meseleleri her yönden ve her açıdan değerlendirerek sonuç odaklı gazetecilik anlayışını kazandıracaktır. Daha da önemlisi gazetecilik üzerinde olan bütün kirli düşüncelere ve ön yargılara neşter vurarak halkın doğru haber alma özgürlüğünüzün teminatı olacaktır.

BİREYSEL DEĞİL, ÇOĞULCU AKILLA HAREKET EDECEĞİZ

Bu vesileyle bugün yayın hayatına girmiş olmanın sevincini sizlerle paylaşmaktan son derece mutlu ve bahtiyarız. Bütün sosyal medya hesaplarımızı takip ederek destek olmanızı bekliyoruz. Bireysel değil, çoğulcu aklın daha etki bırakacağını biliyor, bu anlayışla bismillah diyerek yola koyuluyoruz.

Hayırlı ve uğurlu olsun.

Mustafa İşeri

Kâhta Ajans İmtiyaz Sahibi

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum