YOLSUZLUĞA KARŞI ÇIKAN DOKTOR DARP EDİLDİ

YOLSUZLUĞA KARŞI ÇIKAN DOKTOR DARP EDİLDİ

Kahta Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji branşında görev yapan Op. Dr. Şevket Ergun Güzel bu sabah iddiaya göre Başhakem Abdulkadir Dost’un gönderdiği usulsüz raporu imzalamadığı için darp edildi.

Başhekim Dost’un sekteri Osman Y. tarafından darp edildiğini belirten Op. Dr. Şevket Ergun Güzel’in 5 gün çalışamaz raporu aldığı öğrenildi.

Başhekim Abdulkadir Dost, B. Türk ve medikalci Ayan B,’nin yolsuzluk yaptığını iddia eden Op. Dr. Şevket Ergun, Kahta Savcılığına gidip kendisini darp eden Osman Y.’dan şikâyetçi oldu.

Op. Dr. Şevket Ergun şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi.

 “Bugün 26/02/2020 tarihinde sabah saat 10:30 sıralarında görev yapmakta olduğum Kahta Devlet Hastanesinde bulunduğum sırada bana daha öncesinde başhekimin gönderdiği usulsüz raporu imzalamadım için ‘bu Kâhta’nın iti köpeği çoktur başhekim ile uğraşan karşısında beni bulur’ diyerek tehdit eden Osman Y. isimli şahıs,

bana ‘bir sorunun varsa çıkalım hastane dışında konuşalım’ diyerek beni dışarı davet etti.

Kendisi ile hastanenin dışına çıktık.

Kendisine bir gün öncesinde de bana dik dik bakmamasını uyarmıştım. Kendisine benim kendisi ile sorunu olmadığımı, yaptığı yolsuzluklardan dolayı hastane başhekimi Kadir Dost ve diğer yolsuzlukları yapan Bilal T. ve medikalci Ayan B, ile sorunum olduğunu söyledim.

Kendisine haddini bilmesini arada durmamasının söyledim. Onların yaptıkları yolsuzluktan dolayı ceza alacaklarını söyledim. Kendisi bana, ‘seni 2 ay önce uyardım gibi başhekime dokunmaya çalışan karşısında beni bulur’ dedi. ve beni dışarıya davet ettikten sonra üstüme saldırdı. Bende kendimi korumak amacıyla kendisine karşılık verdim.

Elinde silah sopa bıçak ve benzeri cisim yoktu. Hastane dışında hastanenin yaklaşık 300 metre ilerisinde tenha bir alanda konuşurken bana saldırdı. Yüzüme vurmak suretiyle beni darp eden Osman Y.'den şikayetçiyim.” İfadelerine yer verdi.

BAŞHEKİM ABDULKADİR DOST, İDDİALARI YALANLADI

İddia edilen olayın mesai saatleri içerisinde hastanenin dışında gerçekleştiğini belirten Kahta Devlet Hastanesi Başhakemi Op. Dr. Abdulkadir Dost, usulsüz raporun imzalattırılması iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başhekim Dost, “İddia edilen olay mesai saatleri içinde hastanemizin dışında meydana gelmiştir. Biz de olayı sonradan öğrendik. Mesai saatleri içerisinde kurumumuzu izinsiz bir şekilde terk eden personellerimiz hakkında idari soruşturma başlattık. Kurumum ve şahsıma yönelik atılan iddiaların tamamı iftira olup konu ile ilgili hukuki yollara başvuracağım.” Dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum