Yılancı’dan Rüşvet İddiası

Yılancı’dan Rüşvet İddiası

Siyasetçi ve Kanaat Önderi Ömer Yılancı, Kahta’daki bir Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi müdürünün rüşvet almadan dosyalara onay vermediğini iddia etti.

Siyasetçi Ömer Yılancı, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

...

HALKIMIZA VE YETKİLİLERE DUYURULUR.

bir esnaf kefalet kooperatifinin müdürü rüşvet almadan dosyaya onay vermiyor.
Bir siyasetçi ve ilçenin tanınmış bir kanaat önderi olarak bu kirli işi sosyal medyada duyurmak istemezdim. Vatandaşlarımızın yoğun şikayetleri ve kendimiz şahit olduktan sonra Açıklama yapma gereği duydum.
Kooperatif esnafa gelen paraları düşük faizli olduğu için kendi yakınlarına kredi çektirip Bankalara yüksek faizle yatırıyorlar.
Ya da dosya başı yüksek rüşvet verildiğinde ancak esnafa kredi veriliyor. Az önce ilgili kooperatif başkanını arayıp bilgilendirdim fakat başkanda müdüre gücünün yetmediğini ifade edince açıklama yapma gereği duydum. Sorumluluk bilinci taşıyan biri olarak, fakirin fukaranın hakkını savunmak ve haksızlığa karşı dim dik durmak asli görevimizdir. Depremin yaralarının daha yarası kapanmadan Hükümetimiz bir nebze can suyu olsun diye esnafa para gönderiyor ancak aç gözlüler bu paraları bankalarda yüksek faizle paralarına para katıyorlar.
Diğer kooperatifleri zan altında bırakmamak için bilgi almak isteyenlere özelden bilgi verebilirim.

omer-yilanci-sosyal.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum