Yavuz: “Kahta’ya, Kahta Halkının Tümü İçin Talibiz”

Yavuz: “Kahta’ya, Kahta Halkının Tümü İçin Talibiz”

Hüda Par Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Hüda Par olarak Kahta’da Cumhur ittifakında yer almadıklarını belirten Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz, dürüst ve güvenilir halkımızın dürüst ve güvenilir bir yönetime kavuşmasının ilk adımını attığını söyledi.

Başkan Adayı Adem Yavuz, yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi.

 “Hürriyet, ezelden beri insanda bulunan bir cevher ve özdür.”  İnsan bu cevheri işlediği kadar sorumludur. Eşsiz ve mükemmel olarak yaratılan insan, kendisine emanet yüklenmesiyle hür ve sorumlu olması beklenmiştir. Sorumlu olabilmek için insana evvela akıl, irade, kudret, fehm ve birçok özellik bahşedilmiştir."

KAHTA’YA KAHTA HALKININ TÜMÜ İÇİN TALİBİZ

Bu bilinç ile yıllardır cevapsız kalan, Kâhta Halkı’nın haklı isteklerine, sorumluluk alarak şeffaf ve güvenilir bir yönetim arzusuyla cevap vermek için Bismillah dedik.

Kâhta ülkemizde bilinirliği üst düzeyde olan bir ilçe olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Bu bilinirlik tamamen halkımızın bireysel yetenek ve çabasının ürünüdür. İlçemizin yetiştirdiği nadide aydın ve düşünürler, gayretli sanayici ve sanatkârlar, vefalı sanatçılar ve dirayetli yazarlar sayesinde bu gururu yaşamaktadır. Maalesef Kâhta’mız düzensiz çevresi, gülümseyemeyen çehresi ve terk edilmiş görünümüyle bu gururumuza gölge düşürmektedir. Sizlerde takdir edersiniz ki ilçemiz ülkemizde bulunan muadil ilçelerin çok gerisinde kalmıştır. Kâhta’yı ilk defa görenlerin belki de tamamı bu gerçeği açıklamaktan geri durmamaktadır.

Halkımızın olağan üstü emek ve gayretlerini, ilçemizin vizyon ve misyonunu olgunlaştıracak yeni bir anlayış, dinamik bir yönetim ve aktif bir birliktelik ile taçlandırmaya her zamandan daha çok ihtiyaç bulunmaktadır.

Dürüst ve güvenilir halkımızın dürüst ve güvenilir bir yönetime kavuşmasının ilk adımını atmış bulunmaktayız.

İlçelerin zaruri ihtiyaçları olarak bilinen su, yol, park vb. konular bile yıllardır sorun olmaktan çıkarılamamıştır. Hatta bu tür çalışmalar lütufmuş gibi lanse edilmekte.  Maalesef.

 Bu üzücü atmosferi dağıtmak için belediyelerin olmazsa olmazlarını çok kısa zamanda tedarik ettikten sonra Kâhta’mıza yakışan bir ufuk ile yepyeni umutlar yeşertecek hizmetlere hep birlikte yelken açacağız. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden her kesi ve her kesimi kucaklayarak, tevazu ve erdem ile yapacağız.

Bu amaca şu üç vurguyla erişeceğiz. Dürüst Belediyecilik, Güvenilir ve Ehil Personel ve Şeffaf Harcamalar…

Belediyemizin gelir ve giderlerini, harcama kalemlerini ve harcanacak kalemleri bilmek kadar haklı bir talep olabilir mi? Bu güne kadar böyle bir çaba veya böyle bir çalışma maalesef görülmüş değil. Halkımızın son derece haklı olan bu talebine şeffaf belediyecilik sözümüz ile cevap vereceğiz. Kâhta’nın billboardlarında aylık, yıllık gelir-gider cetvellerini görmeyi kim istemez ki?

İşin ehline verilmesi veya ehil olanın işe alınması, halkımızın onlarca sorununu tek başına çözmeye yetmez mi?

Şuana kadar aldığımız dönütler bu minvaldedir. Aynı zamanda halkımızın bize karşı göstermiş olduğu teveccüh bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.

Bu teveccühten aldığımız cesaret ile; Güvenilir ve dürüst halkımızın neden güvenilir ve dürüst belediyesi olmasın? Diyoruz.” Dedi.

Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri ise, Hüda Par Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

ADEM YAVUZ KİMDİR?

1980 yılında Adıyaman Kahtada doğdu. İlkokulu Atatürk ilkokulunda(mekteba zer), ortaokul ve liseyi İmam Hatip lisesinde okudu. 1999 yılında liseden mezun oldu. 28 şubat zulümlerinden biri olan katsayı engeline rağmen lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliği bölümünde 2004 yılında tamamladı. Samsat ve Kâhta ilçelerinde öğretmenlik ve okul idareciligi yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum