YARDIM KOLİLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILIYOR

YARDIM KOLİLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILIYOR

Yeniden Refah Partisi Kahta ilçe teşkilatı, korona virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında evde işsiz kalan Kahta merkez ve köylerindeki ihtiyaç sahiplerine, içerisinde gıda ve hijyenik malzemelerin bulunduğu yardım kolileri dağıttı.

İlçenin en ücra sokak ve köylerine kadar yardım kolilerinin dağıtıldığını belirten Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Murat Saydam, parti yönetimi ile beraber ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için sokaklarda olduğunu söyledi.

Başkan Saydam, “Ekip arkadaşlarımız ile beraber ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için sokaklardayız. Parti yönetimimiz tarafından önceden tespit edilen aileleri ziyaret ettik. Allah kısmet ederse Kahta’nın en ücra sokak ve köylerine kadar yardım çalışmalarımız devam edecek.  Gıda ve temizlik malzemelerinin olduğu yardım kolilerini ekiplerimiz sokak sokak gezerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Bu zor günlerde ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.” Diye konuştu.

Yardımları alan ihtiyaç sahibi  aileler, özellikle korona virüsün bitmesi için ve hayırseverlere dua etmeyi ihmal etmedi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum