Veteriner Hekim Sırrı Öztürk Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Veteriner Hekim Sırrı Öztürk Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

İş insanı siyasetçi Veteriner Hekim Sırrı Öztürk, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Bu seçim her ne kadar hepimizi alakadar etse de bizim acılarımız, yapılacak olan seçimden daha büyük ve taze olduğunu belirten Vet. Hekim Sırrı Öztürk, hepimizin depremin yaralarını sarma çabasında olduğunu söyledi.

Bu zorlu süreçte halkın dertlerini, ilimizin sorunları ve gelişimi için daha çok sorumluk alma adına AK Parti’den Milletvekili Adayı olamaya talip olduğunu vurgulayan Vet. Hekim Sırrı Öztürk, “Bu zorlu süreçte halkımızın dertleri, ilimizin sorunları ve gelişimi için daha çok sorumluk alma adına; şehrimizin hizmetçisi, AK Parti Milletvekili adayı olamaya talip oldum. İki aydan az süre kalmış, seçimle uğraşmak yerine, halkımın en çok ihtiyaç duyduğu; büyük deprem felaketinden sonraki bu zorlu kış iklim şartlarında, bu yağmurda, bu soğuk havada yürekleri ısıtacağız. Hepimiz yaraları sarma çabasındayız, tek yürek olma sevdasındayız.

“DEPREMİN ACISINI YÜREĞİMİZDEN ATAMIYORUZ”

Depremin acısını yüreğimizden atamıyoruz. Her ne kadar 14 Mayıs'ta Türkiye'de seçim yapılacağını bilsek dahi ve bu seçim her ne kadar hepimizi alakadar etse de bizim acımız, yapılacak olan seçimden büyüktür, tazedir ve henüz kırkını doldurmamıştır. Unutmayacağız ve unutturmayacağız. Hep birlikte yaraları sarmak dileğiyle, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.” İfadelerine yer verdi.

sirri-ozturk-3.jpeg

sirri-ozturk-2.jpeg

sirri-ozturk.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.