Tümsavaş Mobilya, Yeni Yerinde Yeniliklerle Hizmet Veriyor

Tümsavaş Mobilya, Yeni Yerinde Yeniliklerle Hizmet Veriyor

Kahta’da 1970’lı yıllarda Mustafa Tümsavaş tarafından Tümsavaş Halı’nın temelleri atılmış olup, 2000’li yıllarda 2. Kuşak aile fertlerinin dahil olması ile Tümsavaş Halı, Mobilya ve Beyaz eşya olarak günümüzde faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir.

7133-001.jpg

Bu kapsamda bölgeye daha iyi hizmet sunabilmek ve günümüz değişikliklerine entegre olmak amacı ile yeni yerinde hizmet vermeye başladığını belirten Tümsavaş Halı, Mobilya ve Beyaz eşya Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tümsavaş, yenilenen mağazası ile halı, mobilya, beyaz eşya ve tüm ev aksesuarlarını her bütçeye uygun alternatif ödeme yöntemleriyle müşterilere sunulduğunu belirtti.

tumsavas-mobilya-1.jpeg

Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tümsavaş, “50 yılı aşkındır hizmet vermeye başladığımız bu sektörde güvenilir, çağdaş ve yenilikçi mağazacılık anlayışı ile tüm Kahta halkına hizmet vermeye devam ediyoruz. Yenilenen mağazamızda halı, mobilya, beyaz eşya ve tüm ev aksesuarlarını her bütçeye uygun alternatif ödeme yöntemleriyle müşterilerimize sunuyoruz.

Yönetim Kurulu olarak gelenekselleşmiş politikalarımız ışığında misyon ve vizyonumuz;

-Doğru kalite ve fiyat oranını sağlayarak geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak,

-Kaliteli, yenilikçi ve doğru ürünler sunarak tüketicilerimizin kendini güvende ve üst düzey kazanç sağladığını hissedeceği ve bunları keyifle tüketicilerimize sunabilecek bir firma olmak,

Halkımızı yenilenen mağazamızı gezmeye ve görmeye davet ediyoruz” dedi.

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

 

tumsavas-mobilya-2.jpeg

tumsavas-mobilya-3-001.jpeg

tumsavas-mobilya-4.jpeg

tumsavas-mobilya-5.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.