TÜMER, "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

TÜMER, "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Eğitim-Bir-Sen Kahta Temsilcisi İsmail Tümer, açıklamalarda bulunarak birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

Eğitim-Bir-Sen Kahta ilçe Temsilcisi İsmail Tümer, kendimizi dinleme ve öz eleştiri yapmanın bereketini yakalamaya çalıştıklarını belirterek tüm dünyaya barışı ve kardeşliği götürme idealini kendi içimizde yaşamadan beyhude olacağını söyledi.

Eksiklikleri yüzüne karşı söyleyecek dostlara sahip olduğunu vurgulayan Temsilci Tümer, kardeşler olarak ayrı düşmenin, ayrışmanın topluma hiçbir katkısı olmayacağını, bilakis uçurumlar oluşturacağını ifade etti.

“TÜRKİYE GENELİNDE KATKI SUNMAYA ÇALIŞTIK”

Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak sürece tüm Türkiye genelinde katkı sunmaya çalıştıklarını vurgulayan Temsilci Tümer, “Zor zamanlar geçiriyor dünya ve insanlık. Çok hor kullandık belki de geçen zamanı. Unuttuğumuz insanlığımız ve acizliğimizi hatırladık belki de. Covid-19’lu günlerde birlik olmanın, birlikte olmanın önemini yeniden hatırladık. Nice canlar yitirdik bu zor zamanlarda. Ölümle yüzleşmenin her zamankinden daha yoğun olduğu günleri ve korkuları yaşadı insanlık.

Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak sürece tüm Türkiye genelinde katkı sunmaya çalıştık. Paylaşmayı yaşanır kılmanın mücadelesini verdik her alanda. Kendimizi dinleme ve özeleştiri yapmanın bereketini yakalamaya çalıştık. İstişare etmenin, eleştirileri tefekkür etmenin fevkine vardık yeniden. Tüm dünyaya barışı ve kardeşliği götürme idealini kendi içimizde yaşamadan, içselleştirmeden beyhude olacağı idrakiyle hareket etme bilincini kavi kıldık. Ne mutlu bizlere ki eksiklerimizi söyleyecek dostlara sahibiz. Kardeşler olarak ayrı düşmenin, ayrışmanın topluma hiçbir katkısı olmayacağını, bilakis uçurumlar oluşturacağını öğütledik birbirimize.

“GÜZEL DAVRANIŞLARI TAKDİR EDİYORUZ”

Kim bir hayra sebep olursa onun ecrini elbette Allah verecektir. Biz acizlere düşen bu güzel davranışı takdir etmekten başka bir şey olamaz. Bunları yeniden düşünmemizi sağlayan, birlikte olmanın her şeye rağmen daha hayırlı olacağı ile ilgili katkı sunan tüm gönül dostlarımıza binlerce teşekkürler. Özellikle bu süreçte kardeşler arası muhabbetin tesisinde elini taşın altına koyan, ilmek ilmek birliktelik nakışını dokuyan Kahta 02 Spor Kulübü Başkanı değerli dostumuz Sayın Musa Yıldırım Başkanımıza (Kardeşimize), Eğitim-Bir-Sen Eski(mez) Başkanımız Sayın Nevzat Güzel' e, Hürriyet İlkokulu Müdürümüz Sayın Ali İhsan Köroğlu’na sonsuz teşekkürler.

“BİRLİKTE YÜRÜMEK ONURDUR”

Hayır yarışında birlikte yürümeyi onur sayacağımız tüm dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Umarınki şu salgın günlerini en az zayiatla kapatır ve hayırlara vesile kılarız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm dava arkadaşlarımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” diye konuştu

6-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.