Tanrıverdi’den Gazeteciler Günü Mesajı

Tanrıverdi’den Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Kâhta Belediye Başkan Aday Adayı İsmet Tanrıverdi, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aday Adayı Tanrıverdi, “Doğru ve tarafsız habercilik anlayışını benimseyen, bütün zorluklara rağmen işini özveriyle yapan gazeteciler, toplumun vicdanı ve sesidir. Basın yayın mesleğinin gerektirdiği fedakârlığı sergilemelerinin yanında, birlik ve beraberliğimizi, milli ve manevi değerlerimizi, halkımızın ve ülkemizin hassasiyetlerini önceleyerek çalışan bütün basın mensupları, toplum tarafından her zaman takdirle karşılanmıştır.

Öte yandan, birçok gazeteci kardeşimiz de 6 Şubat depremlerinde ve Gazze gibi bölgelerde savaş ve afetlerde maalesef hayatını kaybetti. Böylesi ağır ve çok zor şartlara rağmen görevini yerine getiren tüm basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Savaş ve afetlerde kaybettiğimiz tüm gazeteci ve basın mensuplarımızı da rahmet ve saygıyla anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Basın ve yayın kuruluşunda fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımıza paylaşmak için emek harcayan bölgemizin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişiminin tanıtılmasında aktif rol alan gazetecilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.” Dedi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

ismet-tanriverdi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.