Tanrıverdi; “Ankara Temaslarımız Olumlu Geçti”

Tanrıverdi; “Ankara Temaslarımız Olumlu Geçti”

AK Parti Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci İsmet Tanrıverdi, Ankara'daki temaslarını www.adiyamannews.com haber sitesine değerlendirdi.

Aday adayı Eğitimci İsmet Tanrıverdi, Kahta'ya dair düşüncelerini paylaşmak maksadıyla yaptığı Ankara görüşmeleri kapsamında Ak parti Genel Merkezi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Resul Kurt, İshak Şan, Mustafa Alkayış, Memursen Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz ve Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutçu’yu ziyaret etti.

Ankara'da yaptıkları görüşmelerin verimli geçtiğini belirten Aday adayı Eğitimci İsmet Tanrıverdi, “31 Mart'ta yapılacak seçimlerde inançlı ve kararlı bir şekilde hazırlıklarımız devam ediyor. İlçemize dair görüş ve düşüncelerimi Ankara’daki milletvekili ve bürokratlarımızla paylaşma imkânımız oldu.

Bu anlamda Ankara temaslarımız çok olumlu geçti. Yapılan görüşmelerle çok daha motive olduk.

İlçemizi daha ileri bir noktaya taşıma, halkımızın yaşam standartlarını yükseltme ve en önemlisi ise gelecek nesillere güzel bir miras bırakmaktır amacımız.” Diye konuştu.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

san.jpg

alkayis.jpg

kurt.jpg

5.jpeg

whatsapp-image-2023-12-08-at-15-51-17.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.