Kahta’da Öğretmenler Günü Kutlandı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kahta’da 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini Kahta Kaymakamlığı Atatürk Anıtına sunmasıyla başladı.

 Program, Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonunda Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Öğretmenler Günü mesajının okunmasıyla başlayan programda Kahta GAP Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Toprak açılış konuşmasını yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında, “Böylesine onurlu bir mesleği icra ediyor olmanın kıvancıyla hepinizi en içten duygularımla selamlıyor ve böyle bir günde bizimle olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Sermayesi insan olan tek meslek öğretmenlik mesleğidir. Kazanacağımız her insan bu toplumun geleceğine yaptığımız en büyük yatırımdır. Evrensel medeniyet kulesi de hiç şüphesiz uluslara ufuk çizen öğretmenler sayesinde yükselecektir.” Dedi.

Kahta GAP Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda öğretmen ve öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu. Kahta GAP Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Kadir Hanbay tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Program, adaylığı kaldırılan öğretmenlerin yemin etmesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğretmenlere teşekkür belgesinin ve madalyalarının protokol üyelerince takdim edilmesiyle sona erdi.

Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programa, Kaymakamı Selami Korkutata, İlçe Belediye Başkan Yrd. Sayın Yavuz Turan, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Nurullah Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Lütfü Başli, kurum amirleri, okul müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, STK Temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAHTA Haberleri

Çelebi, Bakan Yardımcısı Tancan'la Enerji Yatırımlarını Değerlendirdi
Pancar Toplamak İçin Dağı Tırmanan Kadınlar Kilometrelerce Yürüyorlar
Kahta Sanayi Kavşağında 2 Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı
Kahta'da Takla Atarak Tarlaya Uçan Araçta 4 Kişi Yaralandı
Bağımsız Yargıyı Etkilemeye Yönelik Bir Algı Oluşturabilme Çabası