Güzel, Adaylığını Açıkladı

Av. Hüseyin Can Güzel, AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatına gelerek başvurusunu İlçe Başkan Vekili Av. Gaffar Çelebi’ye teslim eden Av. Hüseyin Can Güzel, gençlerin heyecanını ve büyüklerimizin rehberliğini azık edinerek bu yola koyulmak istediğini söyledi.

Güzel yapmış olduğu açıklamada, “Bismillah diyerek bugün itibarıyla Ak Parti ilçe Başkanlığımız için başvurumuzu yaptık. Biz hayır diledik, Rabbim akıbetimizi hayır eylesin inşallah.

Önceki dönem başkanlarımıza bayrağı başarıyla taşıyıp bugüne getirdikleri için şükranlarımızı sunuyoruz.

Hali hazırdaki mevcut yönetimde ilçe sekreterliği ve seçim işlerinden sorumlu başkanlık görevlerini yaptığım süreçte birlikte dava bilinciyle çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma da vermiş oldukları emeklerden ötürü teşekkür ediyorum.

İlçemiz büyük bir ilçe. Büyük olanın gücü de sorunları da büyük olur. Yapılan çalışmaların ve yapılması gereken işlerin farkında olan biri olarak, geçmiş dönem tecrübelerinden yararlanarak, Sivil Toplum Örgütlerimizle, kanaat önderlerimizle, esnafımızla, okumuş beyin gücümüzle, basınımızla, gençliğin dinamizmini lokomotif olarak kullanıp, kentimizin “Türkiye Yüzyılı” mottosuyla kalkınmadan en yüksek seviyede payını alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Şahsım, ailem, tüm eş-dost ve akrabalarımızla birlikte, kentimizin dinamiklerini göz önünde bulundurarak, istişare içerisinde çözülmeyecek tek problemimizin bulunmadığını müşahede ediyoruz.

Reçetemiz hazır, bizler hazırız Allah’ın izniyle.

Gençlerin heyecanını ve büyüklerimizin rehberliğini azık edinerek bu yola koyulmak istiyoruz. Rabbim hayırlı olanı nasibimiz kılsın.” İfadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAHTA Haberleri

Kahta Devlet Hastanesi’nde Walant Tekniğiyle Bir İlk Yaşandı
Milletvekili Şan, Öğrencileri Ankara’ya Davet Etti
Kahta’nın En Büyük Projesi’nin Temeli Atıldı
Kahta Belediyesi’nden Öğrencilere Destek
Başkan Hallaç, Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması Konulu İlk Derse Katıldı