Sarıgül’den Başkan Turanlı’ya Ziyaret

Sarıgül’den Başkan Turanlı’ya Ziyaret

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’yı ziyaret etti.

Bir dizi program için Adıyaman’a gelen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, beraberinde partisinin il, ilçe ve teşkilat mensupları ile birlikte Kahta Belediyesini ziyaret etti. Belediyeye gelişinde Başkan Sarıgül’ü, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ve yönetimi karşıladı.

Genel Başkan Mustafa Sarıgül, Başkan Turanlı ile sohbet havasında geçen ziyaretinde, Kahta Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip etkilerini belirterek, kısıtlı imkanlara rağmen çözüm üreten bir belediye olduğunu söyledi.

5.jpeg

Sarıgül, “Bu günden itibaren kardeşlik hukukunun temelini atmış oluyoruz. Rabbim bizi hayırlı işlerde buluştursun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İlçemize ve kurumumuza yapmış olduğunuz ziyaret bizleri mutlu etmiştir. Çalışmalarınızda muvaffakiyetler diler, saygılar sunarım'' diye konuştu

2.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.