Rû Enerji'den Kahta'daki Okullara Enerji Tasarrufu Desteği

Rû Enerji'den Kahta'daki Okullara Enerji Tasarrufu Desteği

Rû Enerji CEO'su Ömer Çelebi, kamu binalarında enerji israfının önlenmesi ve enerjinin etkin kullanımını sağlamak amacıyla Kahta'daki okullara ücretsiz bir aylık enerji izleme ve raporlama hizmeti sunacaklarını açıkladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli'ya yapılan ziyaret kapsamında, yeni eğitim döneminde okullarda reaktif tüketimlerin izlenmesi ve enerjinin verimli kullanımı için eksik yönlerin giderilmesine yönelik kapsamlı bir rapor hazırlanacağı belirtildi. Rû Enerji yetkilileri, bir ay boyunca ilçedeki okullarda gerekli incelemeleri yaparak enerji tasarrufu konusunda alınması gereken önlemler ve tavsiyelerin yer aldığı bir rapor sunacak. Bu rapor, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek uygulanacak çalışmalara yön verecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Rû Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelebi’ye teşekkür ederek enerji tasarrufunun hem çevre hem de bütçe açısından önemine vurgu yaptı.

Müdür Başli, "Enerji kaynaklarımızı verimli kullanmak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına atılacak her adım büyük önem taşıyor," dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.