RADEV ÖDÜLLERİNİN YILDIZI MİRHAT OLDU

RADEV ÖDÜLLERİNİN YILDIZI MİRHAT OLDU

Radyo Evi Derneği (RADEV) tarafından organize edilen 11.RADEV Artı Ödülleri Töreninde küçük yazar Mirhat'ın rüzgârı esti.

Ankara Milli Kütüphane konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde; kültür, sanat, turizm, iş, siyaset ve medya dünyasının başarılı isimleri ödül aldı.

Başta basın olmak üzere katılımcıların ilgi odağı olan Hüseyin Mirhat Coşkun'a ödülünü verirken RADEV Başkanı Yusuf Erbaş: "Türkiye'de Negatifi Pozitife Çevirenler konseptiyle oldukça ses getiren ödül törenin

de 9 yaşında 5 kitap yazan ilkokul öğrencisi Hüseyin Mirhat Coşkun'a "Hayata Artı Ödülünü" verme gururunu yaşıyoruz. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

mithat.jpeg

Hayata artı ödülünü alan Türkiye'nin en genç yazarı Hüseyin Mirhat Coşkun: "Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu ödülü dünyadaki tüm çocuklar adına alıyorum. Çocuklar ölmesin" dedi.

Katılımcıların ayakta alkışladığı küçük yazar için Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: "Hüseyin kardeşimi tebrik ediyorum. Gözlerinden öperim. Helal olsun." dedi.

Törende üç ödül alan Coşkun bir de ödül verdi. Turizm alanında Yılın Pozitif Belediye Başkanı seçilen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın ödülünü Hüseyin Mirhat Coşkun verdi. Belediye Başkan Balcı: " Ödülü Mirhat'ın elinden almak çok güzel bir duygudur. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Ödül töreninde yoğun ilgi ve takdir kazanan Türk Edebiyatının en küçük yazarı Hüseyin Mirhat COŞKUN, katılımcılara imzalı kitaplarını hediye etti.

 

whatsapp-image-2020-03-10-at-15-13-22.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.