Olmayan Yardımı Paylaştı Aileyi Üzdü

Olmayan Yardımı Paylaştı Aileyi Üzdü

Geçtiğimiz hafta Kahta’daki yoğun yağan kardan dolayı Gazi Mahallesi’nde evi yıkılan Karakoyun ailesi, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni’nin paylaştığı fotoğrafı görünce haber merkezimize gelerek açıklama yaptı.

Yapılmayan yardımın, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni tarafından sosyal medyada paylaşmasından dolayı üzüldüklerini belirten Mehmet Emin Karakoyun, kendilerine Kahta Kaymakamlığı tarafından herhangi bir evin tahsis edilmediğini söyledi.

Evlerinin yıkıldığı o karlı kış gününde AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni’yi yanlarında görmediklerini ifade eden Mehmet Emin Karakoyun, “Bugüne kadar 2 hayırsever vatandaşlardan birinden 2 bin TL, diğerinden de 2 yüz TL nakit yardımı aldım. Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından içinde gıda yardımı olan bir adet kumanya paketi aldık. Kahta Belediyesi’nden de 7 torba kömür gönderildi. Başkan Bedir Yeni’nin sosyal medya sayfasında ‘Onarımı yapılıncaya kadar Kahta Kaymakamlığımız tarafından kendilerine ev tahsisi yapılan’ diyerek bize yapılmayan bir yardımın sosyal medyada paylaşması bizi üzmüştür. Kiracı olarak kaldığımız evin o karlı günde yıkıldığı zaman AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni’yi yanımızda görmedik. Şuana kadar Kahta Kaymakamlığı bize ev tutmamıştır. Evimizin kirasını ödememiştir. Ben öyle inanıyorum ki bizi ziyarete gelen vekilin de bu olaydan haberi yoktur. Bize yapılmayan bir yardımının sosyal medyada yapılmış gibi yayınlanması doğru değil. Çünkü böyle olunca da hayırseverler tarafından gelebilecek yardımların da önü kesilmiş oluyor. Bize yardım yapandan da yapmayanda herkesten Allah razı olsun” Diye konuştu.  

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

sosyal-medya.jpg

mehmet-emin-karakoyun.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum