Muharrem İnce Kahta’da

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Adıyaman’ın Kahta ilçesine geldi.

Kahta'da partililer tarafından karşılanan Genel Başkan Muharrem İnce, otobüsle şehir turu atarak vatandaşları selamladı.

Memleket Partisi Kahta ilçe başkanlık binasının açılışını gerçekleştiren Genel Başkan Muharrem İnce, burada yaptığı konuşmasında hem ekonomiyi eleştirdi hem de 6’lı masanın da umut vermediğini söyledi.

Genel Başkan İnce, “Türkiye 20 yıllık bu yıpranmış ve yorulmuş iktidardan kurtulmalıdır. Mutlaka kurtulmalıdır.  Doları bir buçuk liradan alıp 19 liraya getiren bu iktidardır. Çiftçinin traktörünün deposunu doldurmayan bu iktidardır. Emekliler geçinemiyorsa sorumlusu bu iktidardır. Türkiye'ye vaat ettiği hiçbir şeyi gerçekleştirememiştir. İlk 10 ekonomi arasına girecektik. 18’incilikten 23’üncülüğe düştük. Kişi başına 25 bin dolar gelirimiz olacaktı. 10 bin dolar bile yok. Türkiye'nin milli geliri 2 trilyon dolar olacaktı. 1 trilyon dolar bile değil. 500 milyar dolar ihracatımız olacaktı. Bunlar hep 2023 için söylenmişti. Söylediklerinin yarısı bile olmadı. Türkiye yoksullaştı ama altılı masa da umut vermiyor. Anlaşamıyorlar, geyik muhabbeti yapıyorlar. Küçük altın günü, çeyrek altın günü gibi toplanıp toplanıp dağılıyorlar. Zeytinyağlı yiyorlar, dolma yiyorlar, oradan iyi besleniyorlar. Ama ortada bir çözüm yok. Memleket Partisi’nin sloganı şu, ‘Ne sağdan ne soldan Atatürk'ün yolundan. Ne Cumhur ne millet tek yol memleket’

 Eğer bir pazar günü, sabahın 10'unda Adıyaman'ın Kahta ilçesinin ilçe başkanlığını açıyorsak bu çocuk okuyacak demektir. Birinci parti olacak Memleket Partisi, bunu da herkes görecek” diye konuştu.

Partisinin ilçe başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdikten sonra Genel Başkan İnce ve partisinin Adıyaman ve ilçe başkanları ile beraber M. Kemal Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. İnce’nin, bir ayakkabıcı esnafına, boş ayakkabı kutusu var mı? Diye sorusuna evet yanıtını alınca, içine dolar koyacağım diye ekledi.

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

1.jpg

3.jpg

foto-37.jpg

foto-43.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.