MÜFTÜ ÇEVİK, “KAHTA OSB CAMİSİNİ EL BİRLİĞİ İLE KURACAĞIZ”

MÜFTÜ ÇEVİK, “KAHTA OSB CAMİSİNİ EL BİRLİĞİ İLE KURACAĞIZ”

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edildiği Kahta OSB’nin en temel ihtiyacı olan caminin yapılması için müftülük olarak gerekli desteğin sağlanacağını vurgulayan Kahta ilçe müftüsü Rıfat Çevik, Kahta OSB’de cami yapılmasının büyük önem arz ettiğini söyle

Kahta İlçe Müftüsü Rıfat Çevik ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Çelik, Kahta OSB'de faaliyet gösteren yatırımcıları işletmelerinde ziyaret etti.

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edildiği Kahta OSB’nin en temel ihtiyacı olan caminin yapılması için müftülük olarak gerekli desteğin sağlanacağını vurgulayan Kahta ilçe müftüsü Rıfat Çevik, Kahta OSB’de cami yapılmasının büyük önem arz ettiğini söyledi.

Sanayi, ihracat ve istihdamın büyümesinde OSB'lerin büyük rolünün olduğuna işaret eden Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi ve Kahta OSB Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Çelik, "Halihazırda Türkiye'de 330'dan fazla OSB var. Ve OSB'lerde 2 milyondan fazla istihdam sağlanıyor. Biz Kahta OSB olarak kısa sürede büyüme göstererek kısa sürede büyük atılımlar yaptık. Enerji Nakil Hattımızın yapılması, 2. etabın açılması ve Camimizin inşa edilmesi ile Kahta OSB, Bölgenin yatırıma en cazip Sanayi Bölgeleri arasına girecektir" dedi.

 Ziyaretler kapsamında işletme yetkililerinden bilgi alan İlçe Müftüsü Çevik, "Bildiğimiz kadarıyla 2 binden fazla çalışanı var OSB'nin. Şu anda geçici olarak bir işletmede namazlar eda ediliyor. Ancak caminin kurulması ile din hizmetlerimizi daha rahat bir şekilde sağlayacağız. Müftülük olarak bize düşen tüm sorumlulukları yerine getirerek OSB Camisini hayırsever vatandaşlarımızla beraber el birliği ile kuracağız" diye konuştu.

2-002.jpeg

1-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.