MİLLETVEKİLİ TOPRAK'TAN GAZETEMİZE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ TOPRAK'TAN GAZETEMİZE ZİYARET

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Topak ve beraberindeki heyet Kahta Ajans haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İşeri’yi ziyaret etti.

Ziyarette Adıyaman’ın ilçelerindeki kongre süreçleri ve ülke gündemine ilişkin konular konuşuldu.

Adıyaman'da devam eden veya başlayacak olan proje ve yatırımların yakından takipçisi olduğunu belirten Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Türkiye'nin dünyaya yön veren bir ülke konumuna geldiğini ve bunu güçlü lider Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kahta Ajans haber sitesinin hem Adıyaman hem de ülke gündemi ile ilgili önemli haberlere imza attığını ve yakından takip ettiklerini ifade eden Milletvekili Toprak, “Mustafa İşeri yönetimindeki Kahta Ajans haber sitesinin yayın hayatına başladığı günden bu yana tarafsız ve objektif haberleri, özgün yorumlarıyla çok önemli basın hizmeti veriyor. www.AdiyamanNews.com haber sitesinin tüm çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.

Kahtaajans.com.tr haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İşeri, Türkiye’nin yerel ve genel sorunları üzerine görüşlerini belirterek Milletvekili Muhammed Fatih Topak’ın ziyaretinden onur duyduklarını söyledi.

Kaynak:Kahta News

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.