Milletvekili Toprak uyardı

Milletvekili Toprak uyardı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Adıyamanlı hemşerilerine uyarılarda bulundu.

Korona virüs salgınında tehlikenin hala geçmediğine dikkat çeken Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, kontrollü hayata tedbirleri alarak devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekili Toprak, “Şu anda kontrollü normal hayata devam ediyoruz. Bu her şey bitti, tehlike tamamen geçti anlamına gelmiyor kabul etmemiz gerekiyor ki risk hala var, virüsün yayılma hızı riski yüksek. Millet olarak Korona virüs ile mücadelede şimdiye kadar elde ettiğimiz başarıları ne yazık ki akraba ziyaretleri, düğün, taziye ve toplu yerlerde tehlikeye atıyoruz. Hemşerilerimizin daha tedbirli davranmasını rica ediyorum. Her yerde birbirimizi uyaralım, mümkün olduğu kadar kalabalık ortamlarda bulunmayalım, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım.

Kendimiz, ailemiz ve sevdiklerimiz için tedbirleri sıkı bir şekilde uygulamak mecburiyetindeyiz. Tedbir almadığımız takdirde sıkıntı yaşayabiliriz. İnanıyorum ki Adıyamanlı Hemşerilerim hayattaki en sevdiklerinin hayatını riske atmayarak tedbirlere en iyi şekilde uyacaktır. İnşallah bu salgını hep birlikte bertaraf edeceğiz. İçişleri Bakanlığı’mız tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptıkları en yoğun denetimi gerçekleştiriyor. Eskisinden çok daha dikkatli olmamız lazım.” Dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.