Milletvekili Mustafa Alkayış Kâhta’da

Milletvekili Mustafa Alkayış Kâhta’da

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış ve beraberindeki heyet, Kahta'daki vatandaşlarla biraraya gelerek, bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Yapılan ziyaretler kapsamında AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış ve beraberinde, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman  Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Kahta Koordinatörü Yakup İlhan , AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mevlut Kuştepe ve bir çok partili Kahta ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya’yı makamında tebrik eden Milletvekili Alkayış, daha sonra ilçe başkanlığında bir araya geldiği partililere hitap etti. Ziyaret programında Kahta ve Adıyaman’ın parti programında ki yatırımları ve sorunları hakkında parti teşkilatını bilgilendirdi. Katılımcıların talep ve görüşlerini de uzunca dinleyen heyet program sonrası, programa iştirak etmiş Kahtalı vatandaşları bir bir makam odasına kabul ederek özel görüşmelerde bulunuldu.

Adıyaman AK Parti Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, Kahta ilçe başkanlığında vatandaşlardan gelen talepleri dinledikten sonra AK Parti Kahta Belediye Meclisi Üyeleriyle özel bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Kahta’ya yapılan ve yapılması hedeflenen parti yatırım programı ve politikalarının aktarıldığı öğrenildi.

Programdan sonra taziye ziyareti sonrasında Kahta Adliye Sarayına da ziyarette bulunan heyet Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin’i makamında ziyaret etti. Başsavcılık ziyareti sonrasında Ak Parti heyeti adliye çalışanları ve avukatlarla bir araya geldiler.

Programla ilgili açıklamada bulunan Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, “Milletvekillerimizin, il başkanı ve teşkilatının ziyaretlerini önemsiyoruz. Bu bizim için çok değerlidir. Sayın AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış ‘ın bugün partililerimizle ve talepleri olan vatandaşlarımızla bir araya gelmesi, sorunların daha hızlı çözülmesi ve memleket meselelerinin daha başarılı sonuç bulması için çok önemli bir buluşmadır. Sayın vekilimiz halk günü edasında her vatandaşımızı bire bir dinlemesi ve ilgilenmesi AK Parti’nin Kahta halkına verdiği değerin en güzel ispatıdır. Bizler sürekli bu ve buna benzer programlar gerçekleştireceğiz. AK Parti sahadadır. İl ve İlçe Teşkilatlarıyla İl ve Belediye Meclis üyeleriyle, milletvekilleriyle sahada Kahta’nın nerde bir sorunu varsa yada Kahta’da sıkıntı yaşayan nerde bir vatandaşımız varsa sorunun çözümü konusunda büyük bir gayret ortaya koymaktadır. Programında bir aksilik yaşamansa inşallah Cuma günüde Adıyaman Ak parti Milletvekilimiz Doç Dr. İshak Şan’ı teşkilatımızda ağırlayacak ve vatandaşlarımızla bir araya gelmesine vesile olacağız. AK Parti olarak Kahta’da tüm dinamik ve mercilerimizle beraber sahada olmaya devam edeceğiz. Katılım ve ziyaretlerinden ötürü başta AK Parti Adıyaman milletvekili Av. Mustafa Alkayış , olmak üzere tüm heyete ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

4.jpeg

2.jpeg

6.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.