Milletvekili Aydın'dan Üreticiye 31 Milyon Hibe Müjdesi

Milletvekili Aydın'dan Üreticiye 31 Milyon Hibe Müjdesi

AK Parti GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı hibeleriyle ilgili açıklamada bulunarak 32 projeye 31 milyon TL hibe desteğinin verileceğini söyledi.

Tarım ve Orman Bakanlığının tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesi, yeni tesis, teknoloji yenilenmesi, alternatif enerji kaynaklarının üretilmesi ve kullanılması ile alet ekipman alımı gibi konulara ilişkin Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (KKYDP) sonuçları belli oldu.

AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, hibe destekleri ile ilgili yaptığı açıklamada, Adıyaman'da 32 projeye hibe desteği verileceğini söyledi.

Aydın açıklamasında, "Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı kapsamında çiftçimizi ve üreticimizi desteklemeye devam ediyoruz. Adıyaman'ımızda 5 altyapı ve 27 ekonomik yatırımlar olmak üzere 32 projemize 31 milyon 330 bin TL hibe destek verilecektir. Projelerimizin toplam tutarı 62 milyon 660 bin TL'dir. Yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.