Milletvekili Adayı Kızılay Kahta News’e Konuştu

Milletvekili Adayı Kızılay Kahta News’e Konuştu

2023 Genel seçimlerinde Milletvekili adayı olacağını açıklayan AK Parti Kahta Kadın Kolları eski Başkanı Remziye Kızılay, Kahta News haber sitesine konuştu.

Hangi partiden ve neden milletvekili adayı olduğunu, adaylık kararı almasında nelerin kendisine yön verdiğini ve seçilmesi durumunda hedeflerini ve nasıl çalışacağını Kahta News haber sitesine açıkladı.

Milletvekili Adayı Kızılay, Adıyaman ve ilçelerinin kurtuluşunun tarım, sağlık, eğitim, kültür ve sanayide üretilecek projelerde olduğunu belirterek, bunların birbirini anlayan ve omuz veren bir kadroyla yapılabileceğini söyledi.

“SİYASİ PARTİLERDEN TEKLİF ALIYORUM”

Siyasi partilerden de teklif aldığını ifade eden Milletvekili Adayı Remziye Kızılay, “Hem ülke olarak hem de Adıyaman olarak gerçekten çok zor zamanlardan geçiyoruz. Ben de bir bayan olarak hem ülkemize hem de Adıyaman ve Kâhta’mıza hizmet etme arzusuyla siyasette daha aktif ve verimli olacağıma inanıyorum. Adıyaman’ın, Kahta’nın yeni bir enerjiye, kararlı ve inatçı, birbirine omuz vererek çalışan yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kahtalı, Adıyamanlı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için milletvekili adayı olmaya karar verdim. Bundan sonra siyaset arenasında bir bayan olarak ben de varım. Adıyaman ve özellikle Kahta için yapılacak çok şey var. Kâhta, sahip olduğu tarihi dokusu, sanayisi ve tarımı ile çok daha fazla değer hak eden bir ilçemizdir. Ülkemizin ve bölgemizin içinde bulunduğu durumun farkında olduğum için ben de Kâhta’nın bir evladı olarak bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.

HANGİ PARTİDEN ADAY

Şuanda hangi siyasi partiden milletvekili adayı olacağımı sorarsanız, içimden geçen bir parti var ama zamanı geldiğinde kamuoyu ile paylaşacağım. Tabii başka siyasi partilerden de adaylık teklifi alıyorum. Bu durumda bir açıklama yapmam uygun olamaz. Ama Allah kısmet ederse 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olacağım. Şimdiden çok daha hazırlıklı ve tecrübeli bir şekilde kadın ve gençlerden oluşan güçlü bir ekiple 2023 seçimlerinde sahada olacağım. Zaten saha çalışmalarına şimdiden başladım. Halkımızın sorunları için onlarla birlikte tarımdan ırgatlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar içine düştüğümüz bu durumdan kurtarmak için parlamentoda bir bayan olarak çalışacağım.

Adıyaman ve ilçelerinin kurtuluşu ancak tarım, sağlık, eğitim, kültür, sanat ve sanayide üretilecek projelerle gerçekleşebilir. Bu projelerin hayat bulabilmesi için de birbirini anlayan ve omuz veren bir kadronun olması lazım. Ego ve kişisel hırsları siyasette bir kenara bırakılarak hizmet edilmeli. Hiçbir vekil tek başına bölgesine büyük hizmetler kazandıramaz. Çünkü her zaman birbirini anlayan, birine omuz veren bir ekibe ve teşkilata ihtiyacı vardır.

“STRATEJİK TARIM”

Stratejik tarım projeleri ile bölgemizi tarım merkezine dönüştürebiliriz. Bu anlamda akademisyenlerle oturup iklimin şartlarına uygun bölgesel tarım projelerini geliştirmeliyiz. Aynı zamanda da vatandaş ile bilim adamlarını buluşturmalıyız.

Projelerimizi ileriki günlerde ekip arkadaşlarımızla beraber daha detaylı bir şekilde kamuoyuna paylaşacağız” diye konuştu.

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

remziye-kizilay-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.