Milad İş Dünyası Genel Başkanı Adıyaman’da

Milad İş Dünyası Genel Başkanı Adıyaman’da

Milad İş Dünyası Derneği Genel Başkanı Hüseyin Terzi, Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milad İş Derneği Adıyaman İl Başkanı Sadık Yavaş, dernek faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Sadık Yavaş, Milad’ın milli, ilkeli, liyakatli, adil ve dürüst iş adamları derneği, öncü, yenilikçi üyelerin iş birliği ve dayanışması temelinde bir araya getirilmesi olduğunu söyledi.

İş dünyasındaki üyelerinin kendi pazar alanını genişletmek ve bununla birlikte üretici olan üyelerin ise ihracat kanallarını açıp, yeni imkanlara kavuşmasını sağlamaya çalıştıklarını belirten Milad İş Dünyası Derneği Genel Başkanı Hüseyin Terzi, Türkiye’nin üretim seferberliğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

12 ilde ve 5 tane de yurt dışı temsilciğinin bulunduğunu belirten Milad Genel Başkanı Hüseyin Terzi, “Türkiye genelinde yaptığımız Milad İş Dünyası Derneği çalışmaları kapsamında Adıyaman'dayız. Bölgedeki saha analizi çalışmaları için buradaki iş dünyası ve sektör ile ilgili sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Dernek olarak işverenlerin örgütlenmesi bizim önceliğimizdir. Türkiye'nin genç nüfusu ve potansiyeli ile doğru teşvik ve desteklerle daha büyük başarılara imza atabileceğine inanıyorum. Bütün bunlar üyelerimize birliktelik oluşturacağımız sinerji, özellikle ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik şartlarda yeni pazar ihtiyacıyla esnafımızı ayakta tutmak, bu anlamda daha büyük adım atmalarını sağlamayı hedefliyoruz.” Dedi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

01.jpg

1.jpg

foto-31.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.