Medeniyetler Koro Dinletisi Büyük Beğeni Aldı

Medeniyetler Koro Dinletisi Büyük Beğeni Aldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, Kahta’da ‘Medeniyetler’ adlı koro dinletisi verdi.

Kahta Kaymakamlığı ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen program, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anılmasıyla başladı.

Antakya Medeniyetler Korosu verdiği müzik dinletisiyle katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Anadolu’nun birçok yöresine ait birbirinden güzel eserleri seslendiren koro ekibi, seslendirdikleri Türk Halk Müziği ve ezgilerle keyifli anlar yaşattı.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Allen Antakya Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu, Koro Sorumlusu Nihat Harbelioğlu, Koro Şefi Mert Tataş ve koro ekibine teşekkürlerini sunarak başarılar diledi.

Program, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli tarafından teşekkür plaketi ile koro ekibine karanfil takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, okul idarecileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

whatsapp-image-2024-01-22-at-13-30-41.jpeg

whatsapp-image-2024-01-22-at-13-30-11.jpeg

whatsapp-image-2024-01-22-at-13-30-39.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.