Leyla Tatlı Kreş Ve Gündüz Bakımevi’nde Mezuniyet Coşkusu

Leyla Tatlı Kreş Ve Gündüz Bakımevi’nde Mezuniyet Coşkusu

Kahta Leyla Tatlı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, yıl sonu etkinliği düzenledi.

Kahta Belediyesi Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen törende, veliler ve davetliler miniklerin sergilediği birbirinden renkli gösterilerine tanıklık etti.

Miniklerden Keyif Ve Duygu Dolu Gösteriler

Etkinlikte sahneye çıkan çocuklar, sene boyunca öğrendikleri becerileri sergileyerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Şarkı, türkü, dans ve drama gibi çeşitli etkinliklerle yeteneklerini sergileyen miniklerin performansları izleyicilerden büyük beğeni topladı. Çocuklarını, bu özel gününde yalnız bırakmayarak heyecanlarına orta olan veliler, hatıra fotoğraflarını çekmeyi de ihmal etmedi.

Leyla Tatlı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Songül Volkan, “Eğitim, geciktirilmeden verilmesi gereken ve yararları uzun dönemde görülebilen bir hizmettir. Biz eğitimciler de bu hizmette yapılabileceklerin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Eğitim ve öğretim faaliyetlerinde ailenin rolü ve önemi kavrandıkça bu hizmetin daha yararlı sonuçlar vereceğine inanıyorum. 
Leyla Tatlı Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak çocuklar ile çok güzel, keyifli ve eğlenceli bir dönem geçirdik. Onların yaratıcılığı, enerjisi ve neşesi bizlere ilham veriyor. Onlar geleceğimizin teminatı ve bizler de onların yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Yılsonu etkinliğimize katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize şimdiden iyi tatiller diliyorum.

Gazzeli Çocuklar

Öte yandan da İsrail’in, tüm dünyanın gözü önünde Gazzeli çocuklara uyguladığı vahşet, yüreğimizi yakıyor. Onlar, küçücük kalplerine sığmayan derin acılarla, yaşadıklarına seyirci kalanlara cesaretleriyle adeta ders veriyorlar. Savaş olmasın çocuklar ölmesin” diye konuştu.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

leyla-tatli-kres-ve-gunduz-bakimevi-1.jpeg

leyla-tatli-kres-ve-gunduz-bakimevi-4.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.