Kimliği Belirlenen Çocuk Defnedildi

Kimliği Belirlenen Çocuk Defnedildi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bahçe sulama havuzunun yanında bulunan cesedin, 10 yaşındaki Miraç Turan'a ait olduğu belirlendi.

Cesette darp, kesici alet ya da kurşun izine rastlanmayan ve bugün defnedilen çocuğun ölüm nedeni ise henüz belirlenemedi.

Edinilen bilgiye göre, Bayraktar Mahallesi Arıkent Mezarlığı altındaki bahçe sulama havuzunun yanında cesedi bulunan şahsın aynı mahallede ikamet eden 10 yaşındaki Miraç Turan olduğu tespit edildi. Şahsın yapılan ön otopsisinde suda boğulma belirtilerinin olduğu ayrıca olay ile ilgili yapılan geniş çaplı araştırmalarda Miraç Turan isimli şahsın sabah 08:40 sıralarında okulda olduğu ve aynı yaş grubundan olan üç arkadaşıyla birlikte saat 09:55 sıralarında okuldan ayrılarak sulama kanalının yanına oyun oynamak için gittikleri ve burada şakalaşırken kaza sonucu Miraç Turan’ın suya düşerek boğulduğu, çocukların ise olaydan dolayı korkarak olay yerinden kaçtıkları bahse konu çocuklar ile yapılan ön görüşmede öğrenildiği bildirildi.

Öte yandan çocuğun yapılan ön otopsisinde suda boğulma belirtileri olduğu ve cesette herhangi bir darp, kesici alet ya da kurşun izine rastlanmadığı öğrenildi.

Turan'ın cenazesinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Burada yapılan inceleme ve alınan örneklerin ardından Turan'ın cenazesi defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Cenaze, Arıkent Mezarlığında defnedilirken kesin ölüm nedenin ortaya çıkacağı adli tıp raporunun ise 20 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

iha-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.