Kılınç, “Kanımız da iyiliğe katkıda bulunmalı”

Kılınç, “Kanımız da iyiliğe katkıda bulunmalı”

Kahta İyilikder Temsilciliği üyeleri, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını ve Ramazan dolayısıyla kan stokları azalan Türk Kızılay'ına kan bağışı desteği verdi.

İyilikder Kahta Temsilcisi Ekrem Kılınç, ülkeye, halka ve insanlığa karşı sorumluluk çerçevesinde karınca kararınca bir katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

“KANIMIZ DA İYİLİĞE KATKIDA BULUNMALI”

Temsilci Ekrem Kılınç, “Bizler İyilikder temsilcileri ve gönüllüleri olarak son zamanlarda covid-19 salgınıyla mücadeleden dolayı Kızılay’a ait kan stoklarında ciddi bir azalma olduğunu öğrendik. Bundan dolayı ülkemize, halkımıza ve insanlığa karşı sorumluluklarımız çerçevesinde bu konuda karınca kararınca bir katkı yapmaya karar verdik. Çünkü kanımızın da iyiliğe katkıda bulunması gerektiğini düşünüyoruz. Temsilci ve gönüllülerimizden oluşan dokuz arkadaşımızla Adıyaman Kızılay Kan Merkezi’ne başvurduk. Dokuz arkadaşımızla birlikte sosyal mesafeyi koruyarak, Adıyaman Kızılay Kan Merkezi’ne giderek kan bağışında bulunduk. Bu mübarek günlerde böyle hayırlı bir faaliyette bulunduğumuz için kendimizi bahtiyar sayıyoruz.

Bu çerçevede vatandaşlarımıza kan bağışında bulunması çağrısında bulunuyoruz! Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte birlik olma ve yardımlaşma büyük önem arz ediyor.

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

02.jpeg

1111.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.