Kaymakam Doğan, Kahta02 Spor'a Resmen Üye Oldu

Kaymakam Doğan, Kahta02 Spor'a Resmen Üye Oldu

Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan, Kahta02 Spor Kulübü tarafından başlatılan üyelik kampanyasına destek vermek amacıyla kulübe resmen üye oldu.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen üyelik toplantısına Kulüp Başkanı Musa Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kahta’da hedef 10 bin üye sloganıyla başlatılan kampanyanın çığ gibi büyüdüğünü söyleyen Kahta02 Spor Başkanı Musa Yıldırım, ''Kahta'da hedef 10 bin üye mottosuyla başlattığımız üyelik kampanyası çığ gibi büyüyor. Bu tablo bizi oldukça mutlu ediyor. Kahta'daki bu birlik ve beraberlik ruhuyla 3. Lig yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz. Kaymakam Saadettin Doğan’ın üyeliği bize motivasyon açısından güç kattı. Kulüp camiamız adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum' ifadelerini kullandı.

Kahta02 Spor'a üye olmaktan ötürü memnuniyetini dile getiren Kaymakam Saadettin Doğan, “Takım olarak ilk yarıda çok iyi mücadele verdik. Şu anda puan sıralamamız gayet iyi durumda. Futbolcularımız şuan kamp çalışmalarında sıkı bir şekilde çalışıyor. İnşallah ikinci yarıda daha iyi mücadele vererek 3.lig yolunda arzu ettiğimiz sonucu elde ederiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.