Kahta’ya Kalıcı Araç Muayane İstasyonu Talebi

Adıyaman’ın Kahta Küçük Sanayi Sitesi’nden bir araya gelen sürücüler ilçede kalıcı araç muayene istasyonu olmamasına tepki gösterdi.

Haftada 2 gün Kahta’da kurulan geçici araç muayene istasyonunun ilçedeki talebi karşılamadığını belirten Hüda Par Kahta ilçe Başkanı İrfan Demiral, Kahta’da kalıcı araç muayene istasyonunun kurulmasını talep etti

Merkezde olan araç muayene istasyonunun yoğun olması sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Başkan İrfan Demiral, birçok vatandaşın araçlarını muayene etmek için çevredeki illere gittiğini söyledi.

Başkan Demiral, “İlçemizde artan nüfus ile beraber büyük bir sorun halini alan araç muayene istasyonu zorunluluğunun oluştuğu aşikardır. Çoğu zaman vatandaşlarımız başka İl ve ilçelere gitmek zorunda kalıyor. Bu durum araç sahipleri için ekstra masrafa neden oluyor. Bu sorunun giderilmesi için yapılan pansuman tedaviler ihtiyaca cevap verememekle beraber, daha birçok sorunun oluşmasına da neden olmaktadır. Hüda Par olarak bir yine aşkın bir süredir gündeme getirmemize ve bu sorunu raporlaştırıp ilgili makamlarla paylaşmamıza rağmen, herhangi bir girişimde bulunulmaması bizleri ve vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir. Buradan icra makamındaki yetkililere sesleniyoruz! Bu sorun büyümeden ve insanlara daha fazla eziyet etmeden, çözüme kavuşturulması için gerekli işlemlerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını talep ediyoruz. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğimizi belirtiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

arac-muayene-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.